ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης από Θεσσαλονίκη: Η πρόοδος στην οικονομία, αποτέλεσμα της συνεκτικής πολιτικής μας

Μητσοτάκης από Θεσσαλονίκη: Η πρόοδος στην οικονομία, αποτέλεσμα της συνεκτικής πολιτικής μας
Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά τη συνάντησή του με τους βουλευτές Α και Β Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Αποτέλεσμα της συνεκτικής πολιτικής μιας ολόκληρης τετραετίας, χαρακτήρισε την πρόοδο που έχει σημειωθεί στον τομέα της οικονομίας ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από τη Θεσσαλονίκη.

Ο κ. Μητσοτάκης έχει επαφές με τους παραγωγικούς και επιχειρηματικούς φορείς της πόλης στο πλαίσιο της προετοιμασίας για τη 87η ΔΕΘ, ενώ κατά τη συνάντησή του με τους βουλευτές της Θεσσαλονίκης σχολίασε πως βρίσκεται εκεί πλέον με διπλή ιδιότητα, καθώς εκτός από πρωθυπουργός είναι και ο ίδιος βουλευτής Θεσσαλονίκης.

Τον κ. Μητσοτάκη, υποδέχθηκε στο Διοικητήριο ο υφυπουργός Εσωτερικών, αρμόδιος για θέματα Μακεδονίας και Θράκης, Στάθης Κωνσταντινίδης.

Στη διάρκεια των συναντήσεων θα παρουσιαστούν στοιχεία για την πρόοδο των έργων το διάστημα που μεσολάβησε από την περσινή ανάλογη σύσκεψη, ο πρωθυπουργός θα ακούσει αιτήματα και προτάσεις από εκπροσώπους φορέων.

Στο επίκεντρο των επαφών θα βρεθούν ζητήματα που αφορούν τη Θεσσαλονίκη, όπως το μεγάλο έργο του Μετρό, η ενίσχυση του ΟΑΣΘ με την ένταξη ηλεκτρικών λεωφορείων στο στόλο του, το Flyover αλλά και η κατασκευή του Παιδιατρικού Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης, καθώς τους επόμενους μήνες αναμένεται να μπουν οι πρώτες μπουλντόζες.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ