Στο νοσοκομείο με λοίμωξη ο Δημήτρης Κουτσούμπας - Επέστρεψε σπίτι του
Εκτάκτως στο νοσοκομείο εισήχθη το πρωί της Πέμπτης (31/08) ο γενικός γραμματέας του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδος, Δημήτρης Κουτσούμπας.
Σύμφωνα με πληροφορίες του Open, ο Δημήτρης Κουτσούμπας εισήχθη στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Γεώργιος Γεννηματάς» με συμπτώματα λοίμωξης του αναπνευστικού, ωστόσο η κατάσταση της υγείας του δεν φαίνεται να εμπνέει ανησυχία.
Κατά τις ίδιες πληροφορίες, ο κ. Κουτσούμπας αισθάνθηκε ενοχλήσεις και εισήχθη στο νοσοκομείο το πρωί της Πέμπτης (31/08) για προληπτικούς λόγους.
Στο μεταξύ, όπως μετέδωσε η ΕΡΤ, ο γ.γ. του ΚΚΕ επισκέφθηκε την Παθολογική Κλινική του νοσοκομείου για εξετάσεις και πλέον βρίσκεται στο σπίτι.
Ωστόσο, δεν θα μπορέσει να μιλήσει σήμερα στην προ ημερησίας διάταξης συζήτηση στη Βουλή σχετικά με τις πρόσφατες πυρκαγιές που εκδηλώθηκαν στη χώρα.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Πρόταση νόμου του ΚΚΕ για μέτρα «ανακούφισης της λαϊκής οικογένειας από τα χρέη»
Μητέρα και κόρη ανακάλυψαν τη μεγαλύτερη αποικία κοραλλιών στον κόσμο
13:07
Τρία χρόνια από τα Τέμπη: Γέμισε με κόσμο η πλατεία Συντάγματος – Σε εξέλιξη η διαδήλωση (liveblοg)
12:57
Μενδώνη: «Κτήμα του Ελληνικού Δημοσίου οι φωτογραφίες των 200 εκτελεσμένων της Καισαριανής»
12:52
3 χρόνια από τα Τέμπη: Η διαδήλωση στο Σύνταγμα από ψηλά (pics&vid)
12:45