Στη Λάρισα την Παρασκευή ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Στη Λάρισα μεταβαίνει αύριο (08/09) ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.
Το πρωί θα επισκεφθεί το Συντονιστικό Κέντρο και στη συνέχεια, θα επιθεωρήσει τις καταστροφές που προκάλεσαν οι πλημμύρες στην περιοχή.
Η επίσκεψη του πρωθυπουργού στη ΔΕΘ αναβλήθηκε λόγω της έκτακτης κατάστασης που δημιούργησε το πέρασμα της κακοκαιρίας Daniel. Ο κ. Μητσοτάκης θα μεταβεί στη ΔΕΘ την επόμενη εβδομάδα.
Τέσσερις νεκροί, έξι αγνοούμενοι από την κακοκαιρία
Τέσσερις άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους από την κακοκαιρία. Τελευταό θύμα ένας 49χρονος κτηνοτρόφος στον Δομοκό.
Όπως ανακοίνωσε νωρίτερα ο αρμόδιος υπουργός Βασίλης Κικίλιας, έξι χωριά της Θεσσαλίας παραμένουν αποκλεισμένα λόγω των εκτεταμμένων πλημμυριών από την κακοκαιρία Daniel που σαρώνει τη χώρα, ενώ στο χωριό Αγία Τριάδα Καρδίτσας, έξι άνθρωποι αγνοούνται.
Η Mercedes A-Class θα συνεχίσει με νέα προσέγγιση και λογική
10:58
Υποχωρεί σταδιακά η Deborah: Νέα κακοκαιρία από την Τρίτη με κίνδυνο πλημμυρών και ισχυρούς ανέμους (vid)
10:49
Κεραυνός χτύπησε σπίτι στην Πρέβεζα τα ξημερώματα - Κατέρρευσε τμήμα της στέγης και του τοίχου (pics)
10:37
Τα 20 Ωνάσεια Σχολεία που θα λειτουργήσουν από τον Σεπτέμβριο - Έως 30 Μαρτίου οι αιτήσεις
10:26