Μητσοτάκης στην ΔΕΘ: Συγκροτείται Οργανισμός Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας
Ανανεώθηκε:
Στην οικονομική βοήθεια της Ευρωπαϊκής Ένωσης αναφέρθηκε ο στην ομιλία του στην 87η ΔΕΘ, ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης.
«Πρώτη μας προτεραιότητα να βοηθήσουμε τους πολίτες στις πλημμυρισμένες περιοχές, να στηρίξουμε επιχειρήσεις, αγρότες και κτηνοτρόφους. Οι πρώτες πληρωμές ξεκίνησαν χθες», επεσήμανε ο πρωθυπουργός, τονίζοντας πως «εξίσου επείγουσα είναι η ανασυγκρότηση των υποδομών, καθώς η Θεσσαλία σηκώνει στις πλάτες της παθογένειες πολλών δεκαετιών στη διαχείριση των υδάτων της».
«Με απόφασή μου συγκροτείται Οργανισμός Διαχείρισης Υδάτων Θεσσαλίας υπαγόμενος στα υπουργεία Υποδομών και Περιβάλλοντος», ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός συμπληρώνοντας: «Η κλιματική κρίση είναι εδώ και μας υποχρεώνει να τα δούμε όλα διαφορετικά».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Μητσοτάκης από ΔΕΘ: Ξεπαγώνουν οι τριετίες και κάθε προϋπηρεσία από 1η Ιανουαρίου
Market Pass: Παρατείνεται μόνο για Θεσσαλία και Έβρο μέχρι το τέλος του χρόνου
Μητσοτάκης από ΔΕΘ: Υποχρεωτική η ασφάλιση για μεσαίες και μεγάλες επιχειρήσεις
ΔΥΠΑ: Ξεκίνησε η υποβολή αιτήσεων για το ειδικό εποχικό βοήθημα έτους 2026
03:00
Τεκμήρια: Ποιοι ελεύθεροι επαγγελματίες τα γλιτώνουν με τα νέα μέτρα
02:00
Πρόγραμμα «Σπίτι μου 3»: Φοροαπαλλαγές και διπλή επιστροφή ενοικίου
01:00
Επίδομα Παιδιού Α21: Πότε γίνονται οι πληρωμές των τριών επόμενων δόσεων
00:30