ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΑΣΟΚ: «Πυρά» κατά Μητσοτάκη για την υπαγωγή ΕΜΥ και Αστεροσκοπείου στην Πολιτική Προστασία

ΠΑΣΟΚ: «Πυρά» κατά Μητσοτάκη για την υπαγωγή ΕΜΥ και Αστεροσκοπείου στην Πολιτική Προστασία
ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ/EUROKINISSI

Αιχμές κατά της απόφασης του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη να υπάγει την Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία και το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών στην Πολιτική Προστασία άφησε με ανακοίνωσή του το ΠΑΣΟΚ, λέγοντας χαρακτηριστικά πως «είναι αποκαλυπτική των πραγματικών προθέσεων και του πολιτικού λαϊκισμού του πρωθυπουργού».

Ειδικότερα, στη σχετική ανακοίνωση αναφέρεται πως το επιτελικό κράτος «δεν διαθέτει καμία διαχειριστική επάρκεια και απέτυχε να αναδιοργανώσει τις κρατικές δομές».

Ολόκληρη η ανακοίνωση του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ

Είναι σαφές στους πολίτες οτι το «επιτελικό» κράτος της Νέας Δημοκρατίας δεν διαθέτει καμία διαχειριστική επάρκεια και απέτυχε να αναδιοργανώσει τις κρατικές δομές.

Ουδείς, συνεπώς, συμμερίζεται την αγωνία του Πρωθυπουργού για το αν στηρίζει τους υπουργούς του ή πότε θα έρθει η ώρα του ανασχηματισμού.

Η απόφαση του να υπαχθούν στην Πολιτική Προστασία η ΕΜΥ και το Εθνικό Αστεροσκοπείο, οι επιστημονικοί φορείς δηλαδή που ανέδειξαν τη γύμνια του εν λόγω Υπουργείου κατά τη διαχείριση των πυρκαγιών και των πλημμυρών, είναι αποκαλυπτική των πραγματικών προθέσεων και του πολιτικού λαϊκισμού του κ. Μητσοτάκη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ