Μαρινάκης για συνθήματα στο γραφείο Γεωργιάδη: Καμία θρασύδειλη επίθεση δεν μας σταματά
«Καμία θρασύδειλη επίθεση δεν θα μας σταματήσει από το να προσπαθούμε να βελτιώσουμε την καθημερινότητα των πολιτών» σχολίασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης αναφερόμενος στα συνθήματα που έγραψαν με σπρέι άγνωστοι έξω από το πολιτικό γραφείο του υπουργού Εργασίας Άδωνι Γεωργιάδη, ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο.
Παράλληλα, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος σημείωσε πως «οι μεγάλες αλλαγές που έχουν ανάγκη οι πολίτες και η χώρα θα γίνουν πράξη», αναφέρει σε ανάρτησή του στο X (πρώην Twitter).
Υπενθυμίζεται πως, την παρέμβαση στο γραφείο του αποκάλυψε ο ίδιος ο υπουργός Εργασίας, με ανάρτησή του στο Χ, παραθέτοντας και μια φωτογραφία όπου διακρίνονται γραμμένα συνθήματα με κόκκινη μπογιά εναντίον του στην είσοδο του κτηρίου.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Επίθεση αγνώστων στο πολιτικό γραφείο του Άδωνι Γεωργιάδη
Ράιαν Γκόσλινγκ: «Το χιούμορ έχει θέση ακόμη και στο διάστημα»
08:30
Κίνηση: Στο «κόκκινο» ο Κηφισός, καθυστερήσεις και στην Αττική Οδό
08:23
ΣΥΡΙΖΑ: Το παρασκήνιο της Πολιτικής Γραμματείας - «Όχι» σε τελεσίγραφο προς Τσίπρα και σε στοχοποίηση στελεχών - «Πυρά» Πολάκη
08:20
Καρέ καρέ το χτύπημα του Ιράν στις εγκαταστάσεις LNG στο Ρας Λαφάν του Κατάρ - Δείτε βίντεο
08:20