ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αχτσιόγλου και Αποστολάκης ακύρωσαν τις ομιλίες τους στη Βουλή - «Πυροσβεστική» παρέμβαση Φάμελλου

Αχτσιόγλου και Αποστολάκης ακύρωσαν τις ομιλίες τους στη Βουλή - «Πυροσβεστική» παρέμβαση Φάμελλου
ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ / INTIME

«Δεν προλαβαίνει» τελικώς να μιλήσει η Έφη Αχτσιόγλου στη Βουλή επί του εργασιακού νομοσχεδίου, παρότι είχε εγγραφεί στον κατάλογο των ομιλητών, όπως έλεγαν στενοί συνεργάτες της υποψήφιας προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ.

Αξιοσημείωτο είναι επίσης το γεγονός ότι δεν θα μιλήσει ούτε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, ναύαρχος εν αποστρατεία, Ευάγγελος Αποστολάκης, ο οποίος ανήκει στον στενό πυρήνα των υποστηρικτών της υποψηφιότητας του Στέφανου Κασσελάκη για την ηγεσία του κόμματος, παρότι επίσης το όνομά του περιλαμβάνονταν στον κατάλογο των ομιλητών.

Πάντως στα πηγαδάκια της Βουλής έδιναν κι έπαιρναν οι ερμηνείες για την απόφαση τελικώς και των δύο να μην μιλήσουν στην συνεδρίαση με κάποιους να αποδίδουν το γεγονός αυτό σε «πυροσβεστική» παρέμβαση του επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ. Σωκράτη Φάμελλου. Σύμφωνα με τα όσα κυκλοφορούν σε περιστύλιο ο κ. Φάμελλος, κάλεσε και τους δύο να αποφύγουν να πάρουν τον λόγο για να μην πολώσουν περαιτέρω το κλίμα έντασης που επικρατεί στο εσωκομματικό πεδίο του ΣΥΡΙΖΑ κι ειδικά επειδή από πλευράς κυβέρνησης στα υπουργικά έδρανα βρίσκεται ο Άδωνις Γεωργιάδης, ο οποίος με κάθε τρόπο θα προσπαθούσε να τους “ιντριγκάρει”.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ