Εξελέγη Ζ’ Αντιπρόεδρος της Βουλής ο Σπύρος Λυκούδης
Με συντριπτική πλειοψηφία και χωρίς καμιά αρνητική ψήφο εκλέχτηκε ο βουλευτής του Ποταμιού Σπύρος Λυκούδης στη θέση του Ζ’ Αντιπροέδρου της Βουλής.
Συγκεκριμένα, μετά από μυστική ψηφοφορία, έλαβε 186 ψήφους υπέρ έναντι 25 λευκών και χωρίς καμία αρνητική ψήφο.
Ο κ. Λυκούδης κάλυψε έτσι τη θέση του Ζ' Αντιπροέδρου, που έμεινε κενή βάση από την αρχή της κοινοβουλευτικής περιόδου καθώς ο υποψήφιος βουλευτής της Χρυσής Αυγής δεν είχε καταφέρει να συγκεντρώσει την απαιτούμενη πλειοψηφία.
Μετά την πρόσφατη αλλαγή του Κανονισμού δόθηκε η δυνατότητα η κενή θέση αντιπροέδρου να καλύπτεται από βουλευτή που προέρχεται από το επόμενο κόμμα.
Έτσι, η σειρά των Αντιπροέδρων της Βουλής με βάση την κοινοβουλευτική δύναμη των κομμάτων, είναι: Α΄ Τάσος Κουράκης, Β΄ Γιώργος Βαρεμένος, Γ΄ Τασία Χριστοδολοπούλου, Δ' Νικήτας Κακλαμάνης, Ε΄ Δημήτρης Κρεμαστινός, ΣΤ΄ Γιώργος Λαμπρούλης και Ζ' Σπύρος Λυκούδης.
Φωτιά σε διαμέρισμα στο Μενίδι: Εκτεταμένες υλικές ζημιές και ένα καμένο όχημα
10:58
Στη Βαρβάκειο για τα ψώνια της τελευταίας στιγμής: Πόσο θα πληρώσουμε για καλαμάρι, χταπόδι, γαρίδες - Στα 80 ευρώ για 4 άτομα το μενού φέτος
10:48
Ακατάλληλο το νερό σε περιοχές του Έβρου εξαιτίας των πλημμυρών - Μάχη για να σωθούν οι οικισμοί (Vid)
10:36
Τα καρτέλ ναρκωτικών και ο Dexter: Όλα όσα φεύγουν από το ελληνικό Netflix τον Μάρτιο
10:25