Παύλος Μαρινάκης: Η κυβέρνηση έμαθε χθες για το πρόβλημα στατικότητας στο ΟΑΚΑ
«Δεν υπήρχε περίπτωση να γινόταν οποιαδήποτε εκδήλωση στο ΟΑΚΑ εν γνώσει κάποιου ότι υπήρχε μελέτη που έθετε θέμα ασφάλειας» τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης το Σάββατο (30/9) μετά την διαπίστωση προβλημάτων στατικότητας στα στέγαστρα «Καλατράβα».
Παράλληλα, ανέφερε πως θα ακολουθήσει και δεύτερη μελέτη για να διαπιστωθεί εάν τα πορίσματα αυτά ευσταθούν, ενώ την Δευτέρα (2/10) θα υπάρξει επίσημη ενημέρωση του αρμοδίου αναπληρωτή υπουργού Αθλητισμού.
Η δήλωση αυτή του Παύλου Μαρινάκη, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο MEGA, πραγματοποιήθηκε μετά την την απόφαση της κυβέρνησης να κλείσει το Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας, το μεγαλύτερο στάδιο της χώρας που φιλοξένησε τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2004 αλλά και το ποδηλατοδρόμιο, μετά από μελέτη του ΤΑΙΠΕΔ που αποκάλυψε τεράστιο πρόβλημα στη στατικότητα των δύο στεγάστρων.
Με το που έγινε γνωστή η απόφαση για το κλείσιμο του σταδίου διακόπηκαν οι αγώνες, που διεξάγονταν το διασυλλογικό πρωτάθλημα μπριτζ και άρχισε να εκκενώνεται η εγκατάσταση.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Εκκενώθηκε το Ποδηλατοδρόμιο μετά την είδηση για το κλείσιμο - Διεξάγονταν αγώνες μπριτζ
Έκλεισε το ΟΑΚΑ και το ποδηλατοδρόμιο λόγω προβλήματος στο στέγαστρο Καλατράβα
ΔΥΠΑ: Πότε λήγει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τις ΕΠΑΣ Μαθητείας
04:00
Κατώτατος μισθός: Τι σημαίνει η αύξησή του πάνω από 950 ευρώ - Ποιοι και πόσο κερδίζουν
03:00
«Προσωπικός Βοηθός»: Άνοιξε η πλατφόρμα υποβολής αιτήσεων στο πρόγραμμα - Τα κριτήρια
02:00
Επιταγές βιβλίων της ΔΥΠΑ: Αναρτήθηκαν οι οριστικοί πίνακες δικαιούχων
01:00