ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σάλος με βίντεο του Γιώργου Βουλγαράκη: Οδηγεί μηχανή στην Αθήνα χωρίς κράνος

Σάλος με βίντεο του Γιώργου Βουλγαράκη: Οδηγεί μηχανή στην Αθήνα χωρίς κράνος

Ένα βίντεο όπου οδηγεί μηχανή χωρίς να φοράει κράνος επέλεξε να ανεβάσει στον λογαριασμό του στο TikTok ο Γιώργος Βουλγαράκης, πυροδοτώντας πλήθος αντιδράσεων.

Ο κ. Βουλγαράκης, που είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος Αθηναίων με το συνδυασμό του Κώστα Μπακογιάννη, οδηγεί χωρίς καμία προστασία σε κεντρικούς δρόμους της πρωτεύουσας, ενώ στη συνέχεια εξηγεί γιατί δεν φορά κράνος.

«Μου λένε γιατί δεν φοράς κράνος. Εδώ παιδιά, να το κράτος. Δεν προλαβαίνω βάλε-βγάλε. Έχω κι ένα πρόβλημα με τα μαλλιά μου. Μου λένε ‘’καλά εσύ καράφλα τι το θες το κράνος;’’ Ακούστε, ο δήμος έχει κάνει και κοινωνικά κομμωτήρια», λέει στο βίντεο ο κ. Βουλγαράκης.

Αξίζει να σημειωθεί πως μετά τις αντιδράσεις, το επίμαχο βίντεο «κατέβηκε» από το λογαριασμό του κ. Βουλγαράκη στο TikTok.

Πυρά κατά του Κώστα Μπακογιάννη εξαπέλυσε ο εκλεκτός του ΣΥΡΙΖΑ για τον δήμο Αθηναίων Κώστας Ζαχαριάδης, απευθύνοντας ερώτημα στον δήμαρχο εάν είναι ακόμα στο ψηφοδέλτιό του ο Γιώργος Βουλγαράκης.

«Ποιος τα κάνει αυτά; Κάποιος άγνωστος; Όχι. Είναι ο πρώην υπουργός, πρώην υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων και πλέον υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον κ. Μπακογιάννη, Γιώργος Βουλγαράκης. Τι ακριβώς μήνυμα στέλνει ο κ. Βουλγαράκης στους συμπολίτες μας και ιδίως στα νέα παιδιά; Σε ποια οδηγική συμπεριφορά τους προτρέπει; Δεν γνωρίζει ότι αυτό που κάνει είναι παράνομο;», επισημαίνει ο κ. Ζαχαριάδης.

Το βίντεο έκανε ιδιαίτερη αίσθηση και στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με πλήθος χρηστών να κατακεραυνώνουν τον κ. Βουλγαράκη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ