Κασσελάκης σε Σακελλαροπούλου: Συναίνεση για επένδυση στην πρόληψη
Ανανεώθηκε:
Στη σημασία των συναινέσεων για την αντιμετώπιση των αποτελεσμάτων της κλιματικής κρίσης αναφέρθηκαν η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου και ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, κατά τη συνάντησή τους στο Προεδρικό Μεγάρο.
«Χρειάζονται συναινέσεις όπου μπορούν να βρίσκονται, χρειάζεται συνεργασία όλων για να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις» ανέφερε η κυρία Σακελλαροπούλου. Επεσήμανε ότι «ο κρατικός μηχανισμός πρέπει να είναι έτοιμος για τέτοιες περιπτώσεις, όπως πυρκαγιές και πλημμύρες».
Χρειάζεται επένδυση στην πρόληψη ανέφερε από την πλευρά του ο Στέφανος Κασσελάκης, σημειώνοντας πως σε αυτή την περίπτωση τάσσεται υπέρ της συναίνεσης.
«Ό,τι μπορούμε να κάνουμε ως αξιωματική αντιπολίτευση θα το κάνουμε» τόνισε αναφερόμενος στις πρόσφατες καταστροφικές πλημμύρες.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Επίθεση Κασσελάκη σε Μητσοτάκη: «Ο κύκλος των ανεύθυνων πρωθυπουργών σταματάει εδώ»
Φωτιά στον Άγιο Δημήτριο Μεσσηνίας - «Σηκώθηκαν» αεροσκάφη
13:10
ΕΛΣΤΑΤ: Στο 8% διαμορφώθηκε το ποσοστό της ανεργίας στη χώρα τον Ιούνιο
13:03
Κεραμέως: Επιπλέον 8.000 θέσεις εργασίας για ανέργους ηλικίας 55 έως 74 ετών
12:53
Νεκρός στο Παρίσι ο DJ Kavinsky, δημιουργός του εμβληματικού «Nightcall»
12:44