Σε Κοζάνη και Θεσσαλονίκη σήμερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης
Ανανεώθηκε:
Σε Κοζάνη και σε Θεσσαλονίκη θα μεταβεί σήμερα, Τετάρτη 04/10 ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, ενόψει των αυτοδιοικητικών εκλογών.
Σύφμωνα με το πρόγραμμα του πρωθυπουργού, στις 10:00 θα παραστεί και θα μιλήσει σε εκδήλωση του υποψήφιου περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας Γιώργου Κασαπίδη, στην Κοζάνη.
Στις 13:00 ο κ. Μητσοτάκης θα παραστεί στην εκδήλωση υπογραφής της σύμβασης για τη διαχείριση, συντήρηση και λειτουργία του Μετρό Θεσσαλονίκης, στο εργοτάξιο του σταθμού Αγία Σοφία.
Νωρίτερα, ο πρωθυπουργός θα επισκεφθεί τα ιστορικά Κεραμεία Αλλατίνη, όπου θα παρουσιαστεί το σχέδιο για την ανάπλαση και αξιοποίηση του ακινήτου.
Στις 18:30 ο κ. Μητσοτάκης θα επισκεφτεί το εκλογικό κέντρο του υποψήφιου δημάρχου Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνου Ζέρβα.
Στις 19:00 ο πρωθυπουργός θα παραστεί στην εκδήλωση της εταιρείας Dimand για την παρουσίαση της αστικής ανάπλασης των πρώην εγκαταστάσεων της ζυθοποιίας ΦΙΞ, στο παλιό λιμάνι της Θεσσαλονίκης.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Ενημέρωση Μητσοτάκη από το Συντονιστικό Κέντρο Επιχειρήσεων στην Περιφέρεια Θεσσαλίας
Αγροτοσυνδικαλιστής ελέγχεται για παράνομες επιδοτήσεις 122.000 ευρώ - «Δεν θα σιωπήσω, είμαι αθώος» (vid)
19:20
Εξαρθρώθηκε εγκληματική οργάνωση που εξαπατούσε πολίτες στην Πάτρα - Πάνω από 120.000 ευρώ η λεία
19:10
Ρώσοι απήγαγαν 50 Ουκρανούς από ένα χωριό στο Σούμι
18:58
Πηγές ΑΑΔΕ για τον έλεγχο στον Σύλλογο των Τεμπών: Κανείς δεν είναι υπεράνω του νόμου
18:46