ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μαρινάκης: Fake news τα περί αλλαγής στρατηγικής σε σχέση με την αμυντική θωράκιση της χώρας

Μαρινάκης: Fake news τα περί αλλαγής στρατηγικής σε σχέση με την αμυντική θωράκιση της χώρας
EUROKINISSI/ ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΠΑΓΟΥΡΤΖΗΣ (Φωτογραφία αρχείου)

Με κατηγορηματικό τρόπο διέψευσε o κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης τα δημοσιεύματα εκ Τουρκίας που κάνουν λόγο για αποστρατιωτικοποίηση ελληνικών νησιών, και έκανε λόγο για διακίνηση fake news.

«Την ημέρα που καθελκύεται η πρώτη φρεγάτα Belharra, που μαζί με την απόκτηση των μαχητικών Rafale και την αναβάθμιση των F-16 σηματοδοτούν τη σημαντική ενίσχυση των Ενόπλων Δυνάμεων και συμβάλλουν στην αμυντική θωράκιση της χώρας μας, είναι αδιανόητο να διακινούνται fake news για εθνικά θέματα» ανέφερε ο κ. Μαρινάκης συγκεκριμένα, και πρόσθεσε:

«Το ξεκαθαρίζουμε για ακόμα μία φορά: δεν έχει υπάρξει απολύτως καμία αλλαγή στρατηγικής σε σχέση με την κατανομή δυνάμεων και την αμυντική θωράκιση της χώρας».

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατέληξε λέγοντας ότι η κυβέρνηση παραμένει προσηλωμένη στην ισχυροποίηση της χώρας μας σε διπλωματικό και γεωστρατηγικό επίπεδο.

«Η Ελλάδα τα τελευταία χρόνια είναι ισχυρότερη διπλωματικά, γεωστρατηγικά και αμυντικά και σε αυτή την κατεύθυνση παραμένουμε προσηλωμένοι», ανέφερε χαρακτηριστικά.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ