ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μία βόλτα στο εναλλακτικό εκλογικό «στρατηγείο» του Β. Ξυπολυτά στην Κηφισιά

Μία βόλτα στο εναλλακτικό εκλογικό «στρατηγείο» του Β. Ξυπολυτά στην Κηφισιά

Ο  Υποψήφιος Δήμαρχος Κηφισιάς, Νέας Ερυθραίας και Εκάλης Βασίλης Ξυπολυτάς εκπροσωπεί ένα νέο ρεύμα πολιτικών που φέρνει αέρα ανανέωσης στην «αρένα» της Τοπική Αυτοδιοίκησης προτάσσοντας ένα σύγχρονο, δραστήριο προφίλ, το οποίο προάγει τις νεωτεριστικές ιδέες.

Όπως είναι η δημιουργία του καινοτόμου εκλογικού κέντρου του συνδυασμού ΝΑΙ Για το Δήμο μας στην Κηφισιά. Ενός ιδιαίτερα προσεγμένου project που διαφέρει πολύ από ό,τι σχετικό έχουμε δει μέχρι σήμερα.

Ένα διαφορετικό εκλογικό κέντρο

Το εκλογικό κέντρο του ΝΑΙ στην Κηφισιά αποτελεί δείγμα του νέου Δημοτικού μοντέλου που θέλει να εφαρμόσει ο Β. Ξυπολυτάς και παράλληλα μία ιδιαίτερα ευχάριστη έκπληξη για όσους τυγχάνει να το επισκεφτούν.

image0.jpeg
Το καινοτόμο εκλογικό κέντρο του συνδυασμού ΝΑΙ Για το Δήμο μας στην Κηφισιά

Η αλήθεια είναι ότι δεν θυμίζει σε τίποτα τις αντίστοιχες δομές που έχουμε συνηθίσει να βλέπουμε κατά τις προεκλογικές περίοδούς. Περισσότερο παραπέμπει σε ένα φιλόξενο πολυχώρο κοινωνικής αλληλεπίδρασης και ψυχαγωγίας για το ευρύ κοινό που θέλει να ενημερωθεί για το πρόγραμμα και τους στόχους του συνδυασμού ΝΑΙ Για το Δήμο μας.

image1.jpeg
Στην είσοδο του κέντρου, υπάρχει μηχανή παγωτού για να «δροσίζονται» με λαχταριστό τρόπο μικροί και μεγάλοι επισκέπτες

Κάνοντας κανείς μία βόλτα σε αυτό το πρωτότυπο εκλογικό κέντρο – εμπειρία θα ανακαλύψει ένα δροσερό εσωτερικό κήπο με μεγάλα δέντρα, θα δει - αντί για αφίσες - συνθέσεις ζωγραφικής και έργα τέχνης που δημιούργησαν εθελοντές της ομάδας ΝΑΙ, μπορεί ακόμη και να συμμετάσχει σε ομαδικές δράσεις, όπως το δυναμικό spinning class! Ο χώρος είναι ιδιαίτερα pet friendly, καθώς στην είσοδο του έχει τοποθετηθεί ταΐστρα και ποτίστρα για τα σκυλιά ενώ υπάρχει και μηχανή παγωτού για να «δροσίζονται» με λαχταριστό τρόπο μικροί και μεγάλοι επισκέπτες.

image3.jpeg
Μια εναλλακτική και προσέγγιση διαμόρφωσης εκλογικού «στρατηγείου» που κερδίζει τις εντυπώσεις

Ναι, το εκλογικό κέντρο που «έστησε» ο Βασίλης Ξυπολυτάς στην καρδιά της Κηφισιάς αποτελεί μια πραγματικά εναλλακτική και εντελώς διαφορετική προσέγγιση διαμόρφωσης εκλογικού «στρατηγείου» που κερδίζει τις εντυπώσεις. Είναι σίγουρα παράδειγμα προς μίμηση και αντανακλά την ποιότητα ζωής που θέλουμε να έχουμε.

image5.jpeg
Ο χώρος είναι ιδιαίτερα pet friendly, καθώς στην είσοδο του έχει τοποθετηθεί ταΐστρα και ποτίστρα για τα σκυλιά
image6.jpeg
Το Κέντρο περισσότερο παραπέμπει σε ένα φιλόξενο πολυχώρο κοινωνικής αλληλεπίδρασης και ψυχαγωγίας για το ευρύ κοινό
image7.jpeg
Το Κέντρο περισσότερο παραπέμπει σε ένα φιλόξενο πολυχώρο κοινωνικής αλληλεπίδρασης και ψυχαγωγίας για το ευρύ κοινό

ΔΗΜΟΦΙΛΗ