Αυτοδιοικητικές: Οργισμένη αντίδραση Πτωχού - Προσφεύγει στη δικαιοσύνη για συκοφαντικά δημοσιεύματα
Ανανεώθηκε:
Ανυπόστατα ψεύση και χυδαιολογίες χαρακτηρίζει ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός δημοσιεύματα, προαναγγέλοντας προσφυγή στη Δικαιοσύνη
Ανυπόστατα ψεύση και χυδαιολογίες χαρακτηρίζει ο υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου, Δημήτρης Πτωχός δημοσιεύματα, προαναγγέλοντας προσφυγή στη Δικαιοσύν
Άμεση και ξεκάθαρη ήταν η απάντηση του υποψηφίου Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχού, σε δημοσιεύματα, τα οποία διαψεύει κατηγορηματικά, ως ανυπόστατα και χυδαιολογίες.
Στην απάντησή του, κάνει λόγο για βρώμικα χτυπήματα κάτω από τη μέση, τα οποία όπως σημειώνει περίμενε.
Μάλιστα, εξηγεί πως ο ίδιος εξαρχής προχώρησε σε διαψεύσεις, και αντί αυτού δημοσιεύτηκαν αποσπάσματα των απαντήσεών του και ανυπόστατα ψεύδη, τα οποία όπως σημειώνει αναπαράχθηκαν από ανθυποψήφιό του.
Ο κ. Πτωχός διαψεύδει εκ νέου κατηγορηματικά τα δημοσιεύματα, επισημαίνοντας πως έχει δώσει εντολή στους δικηγόρους του να κινηθούν νομικά, προσθέτοντας χαρακτηριστικά «Το βέβαιο είναι ότι οι μάσκες έπεσαν».
Βελτιώνεται η υγεία του πρώην προέδρου της Βραζιλιας Μπολσονάρου - Νοσηλεύεται σε κλινική
21:44
Μεγαλειώδεις ουρές έξω από βενζινάδικα στην Κίνα ενόψει ανόδου των τιμών (vid)
21:36
Τη συνομιλία του με τον Μακρόν αποκάλυψε ο Πεζεσκιάν: «Το Ιράν δεν θα παραδοθεί στους νταήδες»
21:32
Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει το Τελλόγλειο Ίδρυμα Τεχνών για να διεκδικήσει τα έργα της δωρεάς Ζιώγα
21:26