ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γιάννης Σγουρός: Δεν του έδωσαν το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του - Ζητεί παρέμβαση εισαγγελέα

Γιάννης Σγουρός: Δεν του έδωσαν το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του - Ζητεί παρέμβαση εισαγγελέα
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Αντιμέτωπος με μια δυσάρεστη έκπληξη ήρθε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός, όταν από το «πακέτο» των ψηφοδελτίων που του δόθηκε κατά τη διάρκεια άσκησης του εκλογικού του δικαιώματος το πρωί της Κυριακής (8/10) στο ΕΠΑΛ Νέας Σμύρνης, απουσίαζε το ψηφοδέλτιο της δικής του παράταξης.

Ο Γιάννης Σγουρός ζήτησε εξηγήσεις από τη δικαστική αντιπρόσωπο και την εφορευτική επιτροπή μόλις διαπίστωσε τι είχε συμβεί, ενώ λίγες ώρες μετά εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας κατήγγειλε ότι δεν δίνονται ψηφοδέλτια του συνδυασμού «Γιάννης Σγουρός ΑΤΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ» και σε άλλα εκλογικά τμήματα της Αττικής.

Κατόπιν, ο ίδιος κατήγγειλε το περιστατικό με ανάρτησή του στο Facebook αλλά και μέσω ανακοίνωσης του συνδυασμού του, ζητώντας παρέμβαση εισαγγελέα, σημειώνοντας μεταξύ άλλων «ότι ορισμένοι έχουν αποφασίσει με ωμές παρεμβάσεις στην εκλογική διαδικασία να δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα».

«Ζητάμε άμεση παρέμβαση του εισαγγελέα για να σταματήσουν οι πρακτικές αυτού του είδους που θυμίζουν άλλες, μαύρες εποχές του τόπου μας και προκαλούν εύλογα ερωτήματα για τον τρόπο άσκησης των καθηκόντων των υπεύθυνων δημόσιων λειτουργών», σημειώνει.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ