Γιάννης Σγουρός: Δεν του έδωσαν το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του - Ζητεί παρέμβαση εισαγγελέα
Ανανεώθηκε:
Αντιμέτωπος με μια δυσάρεστη έκπληξη ήρθε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, Γιάννης Σγουρός, όταν από το «πακέτο» των ψηφοδελτίων που του δόθηκε κατά τη διάρκεια άσκησης του εκλογικού του δικαιώματος το πρωί της Κυριακής (8/10) στο ΕΠΑΛ Νέας Σμύρνης, απουσίαζε το ψηφοδέλτιο της δικής του παράταξης.
Ο Γιάννης Σγουρός ζήτησε εξηγήσεις από τη δικαστική αντιπρόσωπο και την εφορευτική επιτροπή μόλις διαπίστωσε τι είχε συμβεί, ενώ λίγες ώρες μετά εξέδωσε ανακοίνωση μέσω της οποίας κατήγγειλε ότι δεν δίνονται ψηφοδέλτια του συνδυασμού «Γιάννης Σγουρός ΑΤΤΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ» και σε άλλα εκλογικά τμήματα της Αττικής.
Κατόπιν, ο ίδιος κατήγγειλε το περιστατικό με ανάρτησή του στο Facebook αλλά και μέσω ανακοίνωσης του συνδυασμού του, ζητώντας παρέμβαση εισαγγελέα, σημειώνοντας μεταξύ άλλων «ότι ορισμένοι έχουν αποφασίσει με ωμές παρεμβάσεις στην εκλογική διαδικασία να δημιουργήσουν σοβαρά προβλήματα».
«Ζητάμε άμεση παρέμβαση του εισαγγελέα για να σταματήσουν οι πρακτικές αυτού του είδους που θυμίζουν άλλες, μαύρες εποχές του τόπου μας και προκαλούν εύλογα ερωτήματα για τον τρόπο άσκησης των καθηκόντων των υπεύθυνων δημόσιων λειτουργών», σημειώνει.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Αυτοδιοικητικές εκλογές: Στο 32,1% η συμμετοχή στην ψηφοφορία - Πάνω από 2 εκατ. ψήφοι μέχρι στιγμής
Αλβανία: Στις φλόγες οι καρέκλες... διαλόγου του Ράμα - Με χορούς και καμένους κάδους οι διαδηλώσεις
15:39
Έξι νεκροί από σύγκρουση τρένου με μίνι λεωφορείο στην Ρωσική Άπω Ανατολή
15:27
Βέροια: Σύλληψη τριών ανηλίκων για διαρρήξεις – Πάνω από 2.500 ευρώ τα κλοπιμαία
15:24
Ιορδανία: «Με σημάδεψε και άρχισε να πυροβολεί» – Μαρτυρία από την επίθεση στην εκκλησία
15:12