ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές: Υποψήφιος στα Ψαχνά Εύβοιας καταγγέλλει βία εναντίον του - Ενστάσεις και για νοθεία

Εκλογές: Υποψήφιος στα Ψαχνά Εύβοιας καταγγέλλει βία εναντίον του - Ενστάσεις και για νοθεία
ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ/EUROKINISS

Υβριστικά και απειλητικά μηνύματα στον τοίχο του σπιτιού του με λαδομπογιά αντίκρισε την Κυριακή το πρωί υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού του Γιάννη Μπουροδήμου, στα Ψαχνά Ευβοίας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του eviathema.gr ο υποψήφιος ειδοποίησε άμεσα το Αστυνομικό Τμήμα Διρφύων - Μεσσαπίων για το γεγονός.

Στο μεταξύ τόσο στα Ψαχνά όσο και στο Αλιβέρι υπάρχουν καταγγελίες για νόθευση του εκλογικού αποτελέσματος.

Όπως μεταδίδει η ιστοσελίδα egnomi.gr σημειώθηκε επεισόδιο το πρωί της Κυριακής 8/10, στο 27ο εκλογικό τμήμα του Λυκείου Ψαχνών, όταν ο απερχόμενος δήμαρχος (και νυν υποψήφιος) Γιώργος Ψαθάς καταφέρθηκε εναντίον δημοτικής υπαλλήλου, η οποία είναι αντιπρόσωπος του συνδυασμού του Γιάννη Μπουροδήμου.

Ενσταση από τον Γιώργο Ψαθά κατά δημοτικής υπαλλήλουΦωτογραφία egnomi.gr

Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο κ. Ψαθάς, η υπάλληλος ενεργούσε ως μέλος της εφορευτικής επιτροπής και μάλιστα δεν έδωσε σε ψηφοφόρο ψηφοδέλτιο του συνδυασμού του. Ο υποψήφιος δήμαρχος εξέφρασε τα έντονα παράπονά του προς τη δικαστική αντιπρόσωπο και δήλωσε πως θα καταθέσει ένσταση για αλλοίωση του εκλογικού αποτελέσματος.

Εκτός από τον Γιώργο Ψαθά, ακόμη μία καταγγελία έγινε για νόθευση του εκλογικού αποτελέσματος.

Συγκεκριμένα, στο 1ο Λύκειο Αλιβερίου αντιπρόσωπος του συνδυασμού Μπαράκου κατήγγειλε ότι μέλος της εφορευτικής επιτροπής δεν δίνει ψηφοδέλτια του υποψήφιου δημάρχου.

Είναι άγνωστο ακόμη αν ο συνδυασμός θα καταθέσει ένσταση.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ