Δήμος Αθηναίων: Ισχυρό προβάδισμα Μπακογιάννη - Πάει για δεύτερο γύρο με Δούκα
Πρώτος και με διαφορά έρχεται ο Κώστας Μπακογιάννης, όπως δείχνουν τα πρώτα αποτελέσματα από τον Δήμο Αθηναίων, όμως, όπως φαίνεται δεν εκλέγεται από τον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών, αφού ο δεύτερος Χάρης Δούκας έχει αποσπάσει υψηλά ποσοστά.
Ο κ. Μπακογιάννης με μικρή ακόμα ενσωμάτωση εκλογικών τμημάτων, έρχεται πρώτος με ποσοστό της τάξης του 40%, ενώ δεύτερος- και αυτό έχει τη σημασία του- έρχεται ο υποστηριζόμενος από το ΠΑΣΟΚ Χάρης Δουκας με 14% και τάσεις ανόδου και τρίτος ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Ζαχαριάδης με λίγο παραπάνω από 12%.
Ψηλά είναι και ο υποστηριζόμενος από το ΚΚΕ, Νίκος Σοφιανός, με επίσης λίγο πάνω από 12%, ενώ ακολουθεί η Ηλίας Κασιδιάρης με σχεδόν 9%.
Δείτε τα μέχρι στιγμής αποτελέσματα σύμφωνα με την Singular Logic που κάνει την καταμέτρηση για το υπουργείο Εσωτερικών:

ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Κώστας Μπακογιάννης: Όλοι μαζί να πάμε την Αθήνα πιο ψηλά
Τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων (02 Απριλίου)
06:30
Από σήμερα τίθεται σε ισχύ το πασχαλινό εορταστικό ωράριο στα εμπορικά καταστήματα
06:00
ΟΣΑ ΕΙΠΕ ΣΤΟ ΔΙΑΓΓΕΛΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ: Ο Τραμπ προειδοποιεί το Ιράν με σκληρά χτυπήματα τις επόμενες εβδομάδες: «Αν δεν κλείσουν συμφωνία, θα πλήξουμε ηλεκτροπαραγωγικούς σταθμούς»
05:40
Fuel Pass: Πώς θα κάνετε την αίτηση για το επίδομα στην πλατφόρμα και πότε
05:00