ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Χαρδαλιάς: Σας ζήτησα την ψήφο σας, μου δώσατε την καρδιά σας

Χαρδαλιάς: Σας ζήτησα την ψήφο σας, μου δώσατε την καρδιά σας
ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ / ΙΝΤΙΜΕ

Την ικανοποίησή του για την εκλογή του από τον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών στην Περιφέρεια Αττικής, εξέφρασε το βράδυ της Κυριακής, ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Συγκεκριμένα, ο κ. Χαρδαλιάς επιβεβαίωσε τα προγνωστικά που τον ήθελαν να παίρνει άνετη νίκη από την πρώτη Κυριακή στις αυτοδιοικητικές εκλογές του 2023.

Ο συνδυασμός «Αττική Μπροστά» με επικεφαλής τον ίδιο κέρδισε τις αυτοδιοικητικές εκλογές από τον Α' γύρο με το ποσοστό του να ανέρχεται στο 46,26% σε ενσωμάτωση του εκλογικού σώματος στο 38,78%.

«Σας ζήτησα την ψήφο σας, μου δώσατε την καρδιά σας», είπε ο Νίκος Χαρδαλιάς, στις πρώτες δηλώσεις του μετά την επικράτησή του στην περιφέρεια Αττικής, από τον πρώτο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών 2023.

«Μου δώσατε ισχυρότατη εντολή να πάμε την Αττική μπροστά. Σας ευχαριστώ πολύ, είμαι πραγματικά ευγνώμων», συνέχισε ο Νίκος Χαρδαλιάς, που ευχαρίστησε τον πρωθυπουργό «για την εμπιστοσύνη του και την ευκαιρία που μου δίνει».

«Γνωρίζω πάρα πολύ καλά ότι η ευθύνη που αναλαμβάνω αν μη τι άλλο είναι τεράστια. Υπόσχομαι να κάνω τα πάντα για να ανταποκριθώ στις προσδοκίες σας. Ξέρω ότι το έργο μας είναι πολύ δύσκολο, αλλά μπορούμε και να είστε σίγουροι ότι θα τα καταφέρουμε», τόνισε.

Στις δηλώσεις του, ο νέος περιφερειάρχης Αττικής συνεχάρη τους άλλους υποψήφιους για τον δικό τους αγώνα. «Μαζί καλούμαστε να περπατήσουμε τα επόμενα χρόνια και προσμένω στη συνεργασία τους», υπογράμμισε ο Νίκος Χαρδαλιάς.

Στον αγώνα για μια καλύτερη, ποιοτικότερη και κυρίως ασφαλέστερη Αττική «δεν περισσεύει κανείς, ανεξάρτητα από το τι ψήφισε σήμερα. Θέλουμε όλους τους ενεργούς πολίτες δίπλα μας, γιατί όλοι μαζί σήμερα νικήσαμε», κατέληξε.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ