ΣΥΡΙΖΑ για δηλώσεις Μπέου: Ζητά παρέμβαση Εισαγγελέα
Στις χυδαίες δηλώσεις του Αχιλλέα Μπέου κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη απαντά η Κουμουνδούρου, τονίζοντας πως δεν αποτελούν «μια περίπτωση απλής εξύβρισης», αλλά «περίπτωση εφαρμογής του αντιρατσιστικού νόμου», καθώς προκαλεί «σε κίνδυνο της δημόσιας τάξης και υποκίνηση σε βία» και για το λόγο αυτό ζητά αυτεπάγγελτη παρέμβαση Εισαγγελέα.
Νωρίτερα, ο νέος - όπως όλα δείχνουν - δήμαρχος του Βόλου, στην πρώτη δήλωσή του μετά την επανεκλογή του επιτέθηκε αρχικά σχεδόν στο σύνολο του πολιτικού συστήματος λέγοντας «εγώ δεν έχω κάποιοι πτυχίο, δεν είμαι ούτε δικηγόρος, ούτε γιατρός. Αυτοί που είναι κατέστρεψαν τη χώρα»
Στη συνέχεια επιτέθηκε στους δημοσιογράφους και στα ΜΜΕ, λέγοντας ότι αντί να ασχολούνται με τα πραγματικά προβλήματα, ασχολούνται με τον Κασσελάκη λέγοντας «τι θέλει να μας πει ο Κασσελάκης, ότι πρέπει να υιοθετούμε κι εμείς αγόρια για να τα κάνουμε που..δες;».
Μια οροφογραφία του Σαρλ Μενιέ υπέστη φθορές από την πλημμύρα στο Μουσείο του Λούβρου
23:58
Μακρόν από Διάσκεψη Μονάχου: Η Ευρώπη είναι ήδη ισχυρή και μπορεί να γίνει ισχυρότερη
23:49
Μέσα στο καλοκαίρι η έναρξη της προμήθειας απινιδωτών στα σχολεία της χώρας
23:38
Παναθηναϊκός - Φενέρμπαχτσε 83-85: «Πράσινη» ήττα σε «νεκρό» χρόνο στο Telekom Center Athens
23:27