Δήμος Αθήνας: Την Τετάρτη το ντιμπέιτ Μπακογιάννη - Δούκα στην ΕΡΤ
Την προσεχή Τετάρτη (11/10) στις 21:15 θα διεξαχθεί το ντιμπέιτ μεταξύ των των δύο υποψήφιων δημάρχων της Αθήνας, Κώστα Μπακογιάννη και Χάρη Δούκα, ενόψει του δεύτερου γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών.
Όπως ανακοίνωσε η ΕΡΤ, οι όροι της τηλεμαχίας θα συμφωνηθούν αύριο Τρίτη (10/10) κατά τη διάρκεια συνάντησης με τους εκπροσώπους των δύο υποψηφίων.
Η ανακοίνωση της ΕΡΤ
Την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου 2023, στις 21:15, η ΕΡΤ θα μεταδώσει το debate μεταξύ των δύο υποψήφιων δημάρχων της Αθήνας, Κώστα Μπακογιάννη και Χάρη Δούκα, οι οποίοι πέρασαν στον δεύτερο γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών.
Η τηλεμαχία, οι όροι της οποίας θα συμφωνηθούν αύριο, Τρίτη 10 Οκτωβρίου 2023 το πρωί, με τους εκπροσώπους των δύο υποψηφίων, θα διεξαχθεί στο Ραδιομέγαρο της Αγίας Παρασκευής και θα μεταδοθεί από το 24ωρο ενημερωτικό κανάλι της δημόσιας τηλεόρασης, το ΕΡΤNEWS, και από την ΕΡΤ1.
Οι ΗΠΑ προχωρά στην επιβολή δασμών 25% στη Βραζιλία - Τι απάντησε ο Λούλα ντα Σίλβα
12:22
Στη ΜΕΘ η 7χρονη που έχασε τους γονείς της και την αδερφή της στο τροχαίο στην Χαλκιδική
12:11
Fraport Greece: 5,6 εκατ. επιβάτες τον Ιούνιο – Άνοδος 4,7% στα 14 περιφερειακά αεροδρόμια
12:10
Το νέο Πολυετές Δημοσιονομικό Πλαίσιο και τα μεγάλα δίκτυα στην ατζέντα του ΚΥΣΟΙΠ
12:09