Δήμος Αθηναίων: Ο Κρανιδιώτης στηρίζει Μπακογιάννη και ο Μάνος τον Δούκα
Με τη μάχη στις αυτοδιοικητικές εκλογές 2023 να κορυφώνεται σε Δήμους και Περιφέρειες, όπου η κάλπη δεν ανέδειξε νικητή από την περασμένη Κυριακή, τα φώτα έχουν στραφεί στον Δήμο Αθηναίων. Έτσι, μετά και το χθεσινό ντιμπέιτ ανάμεσα στον νυν δήμαρχο, Κώστα Μπακογιάννη και τον υποψήφιο, Χάρη Δούκα, υπήρξαν τοποθετήσεις υπέρ και κατά.
Συγκεκριμένα, ο πρώην υπουργός Οικονομικών, Στέφανος Μάνος, προέβη σε μια δήλωση στήριξης προς τον Χάρη Δούκα, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Την Κυριακή οι Αθηναίοι ελπίζω να μη κάνουν Μεγάλο Περίπατο…». Μέσω της ανάρτησής του ο πρόεδρος της ΔΡΑΣΗ, έγραψε: «Την Κυριακή οι Αθηναίοι ελπίζω να μη κάνουν Μεγάλο Περίπατο και να πάνε να διαλέξουν Δήμαρχο. Έχει σημασία!».
Την ίδια ώρα, τη δική του στήριξη προς τον Κώστα Μπακογιάννη εξέφρασε μέσω των social media, Φαήλος Κρανιδιώτης, αντιπρόεδρος του συνασπισμού της Εθνικής Δημιουργίας και πρόεδρος της Νέας Δεξιάς.
«Την 2η Κυριακή στην Αθήνα ψηφίζουμε Κώστα Μπακογιάνη. Έχουμε διαφωνίες αλλά ο πασόκος Δούκας, θέλει πχ οι γειτονιές να αυτοδιαχειριζονται τα ...γκράφιτι και δεν θέλει κάμερες ασφαλείας στους δρόμους. Ο Κώστας, έχοντας την πιο πικρή εμπειρία, ξέρει τι σημαίνει κάμερες παντού».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Δούκας: Ο κ. Μπακογιάννης βλέπει την Αθήνα που θέλει αυτός
Μητσοτάκης: Οι Αθηναίοι θα εκτιμήσουν τη δουλειά που έχει γίνει στο Δήμο
Στην πλατεία Βικτωρίας σήμερα Μητσοτάκης - Μπακογιάννης
Ντιμπέιτ Μπακογιάννη - Δούκα: Τι είπαν για κάμερες, εγκληματικότητα και «Μεγάλο Περίπατο»
Δήμος Καλλιθέας για τον αγωγό «σιντριβάνι»: «Το ίδιο συμβάν θα επαναληφθεί»
14:56
Αγρότες: Επ’ αόριστον ο αποκλεισμός της Εγνατίας στον κόμβο Κερδυλλίων
14:55
Εξαρθρώθηκε ομάδα που εξαπατούσε τον ΕΟΠΥΥ: Ανάμεσα τους γιατροί και φαρμακοποιός
14:47
ΚΚΕ: Ο κρατικός μηχανισμός επιδεικνύει ζήλο κατά των αγροτών και όχι για να προστατέψει τους πολίτες
14:47