ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Περιφέρεια Θεσσαλίας: Συμπόρευση Τζανακούλη με Αγοραστό στον β' γύρο των εκλογών

Περιφέρεια Θεσσαλίας: Συμπόρευση Τζανακούλη με Αγοραστό στον β' γύρο των εκλογών
Με ποσοστό 41,37% πάει στον Β' γύρο των αυτοδιοικητικών εκλογών ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κώστας Αγοραστός ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/EUROKINISSI

Την Περιφερειακή Παράταξη «Συμμαχία Υπέρ των Πολιτών» και τον επικεφαλής Κώστα Αγοραστό θα στηρίξει η επικεφαλής των «Ενωμένων Θεσσαλών» Ελευθερία Τζανακούλη, ενόψει του β' γύρου των αυτοδιοικητικών εκλογών 2023 για την περιφέρεια της Θεσσαλίας

Όπως ανακοίνωσαν οι «Ενωμένοι Θεσσαλοί» μεταξύ άλλων: «Στις πρόσφατες εκλογές οι πολίτες μίλησαν. Τώρα, στο δεύτερο γύρο, εξετάζοντας τις θέσεις των ανθυποψηφίων μας όσον αφορά στα τρία καίρια ζητήματα που θέσαμε, διακρίναμε πως υπάρχει μια επιλογή.

Να συνταχτούμε με αυτούς που ασπάζονται τις προτάσεις μας, αυτούς που θα φέρουν την Θεσσαλία στη θέση που ήταν πριν τις καταστροφές. Εκείνους που γνωρίζουν τον τρόπο και τις διαδικασίες να διεκδικήσουν περισσότερα για τους Θεσσαλούς.

Ο Περιφερειάρχης κ. Αγοραστός μετά τις καταστροφές έδωσε το παρόν, παραδέχτηκε αστοχίες και ελλείψεις. Είπε ότι έλαβε το μήνυμα. Θεωρούμε ότι και εκείνος όπως και εμείς θέλουμε το καλό της Θεσσαλίας.

Και εκείνος όπως και εμείς πιστεύουμε πως η κυβέρνηση και ο Πρωθυπουργός κ. Κυριάκος Μητσοτάκης μπορεί να κάνει όσα χρειάζονται για να περάσουμε από την ανασυγκρότηση στην ανάπτυξη».

Και η παράταξη της Ελευθερίας Τζανακούλη καταλήγει: «Σήμερα, εχθροί μας είναι τα προβλήματα. Η επόμενη μέρα μας βρίσκει ενωμένους μαζί με όλους τους πολίτες».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ