ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης από Τρίπολη: Νίκη σε όσες περισσότερες Περιφέρειες και στην Πελοπόννησο με τον Πτωχό

Μητσοτάκης από Τρίπολη: Νίκη σε όσες περισσότερες Περιφέρειες και στην Πελοπόννησο με τον Πτωχό
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ

«Θέλω να κερδίσουμε τον μέγιστο αριθμό των Περιφερειών την Κυριακή η οποία έρχεται. Μία από τις Περιφέρειες τις οποίες σίγουρα θα κερδίσουμε, θα είναι η Πελοπόννησος. Με τη δική σας την προσπάθεια, πάμε να κάνουμε τον τελικό αγώνα για να εκλέξουμε τον Δημήτρη Περιφερειάρχη Πελοποννήσου», τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης από την Τρίπολη, όπου συμμετείχε σε εκδήλωση με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Δημήτρη Πτωχό.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είπε επίσης ότι η ΝΔ έδωσε ανοιχτά στις περιφερειακές εκλογές πολιτικό πρόσημο.

«Το κάναμε διότι πιστεύουμε ακράδαντα ότι οι επόμενοι Περιφερειάρχες πρέπει να συμμερίζονται το ίδιο όραμα με την κυβέρνηση ως προς την αναπτυξιακή δυναμική της Περιφέρειάς τους» είπε και συνέχισε:«Είναι πολύ σημαντικό να μοιραζόμαστε το ίδιο όνειρο και να μιλάμε την ίδια γλώσσα. Να μπορούμε να συνεννοηθούμε για τις μεγάλες προτεραιότητες της επόμενης μέρας.

Για τα μεγάλα έργα που πρέπει να γίνουν για να στηρίξουμε τον πρωτογενή τομέα. Για την ανάγκη να διαχειριστούμε σωστά τους υδάτινους πόρους έτσι ώστε να μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε ότι οι αγρότες μας θα μπορούν να έχουν πρόσβαση στο νερό το οποίο χρειάζονται. Για την αναπτυξιακή δυναμική κάθε Περιφερειακής Ενότητας ξεχωριστά».

Σημειώνεται ότι ο πρωθυπουργός κορυφώνει τον κύκλο των περιοδειών του: Αύριο Παρασκευή (13/10) τελευταία μέρα της προεκλογικής εκστρατείας ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα βρεθεί στην Αλεξανδρούπολη και στη Λάρισα προκειμένου να στηρίξει τις υποψηφιότητες του Χρήστου Μέτιου και του Κώστα Αγοραστού στις περιφέρειες Ανατολικής ΜακεδονίαςΘράκης και Θεσσαλίας.

Τη συμπόρευσή της και τη στήριξη στον Κώστα Αγοραστό, ενόψει του β’ γύρου των περιφερειακών εκλογών, ανακοίνωσε η επικεφαλής των «Ενωμένων Θεσσαλών» Ελευθερία Τζανακούλη.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ