Αυτοδιοικητικές εκλογές: Ψήφισε ο Δημήτρης Κουτσούμπας «γιορτάζοντας τη νίκη της Λαϊκής Συσπείρωσης»
Ανανεώθηκε:
Στη Νέα Ιωνία μετέβη λίγο μετά τις 9:30 το πρωί της Κυριακής ο γενικός γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπαςπροκειμένου να ψηφίσει στο 2ο Γυμνάσιο Νέας Ιωνίας.
«Σήμερα γιορτάζουμε την ολοκλήρωση της νίκης της Λαϊκής Συσπείρωσης» δήλωσε ο Δ. Κουτσούμπας έξω από το εκλογικό κέντρο, αναφερόμενος στην Πάτρα με τον Κώστα Πελετίδη, στην Καισαριανή με τον Ηλία Σταμέλο, την Πετρούπολη με τον Βαγγέλη Σίμο, το Χαϊδάρι με τον Μιχάλη Σενέκο και τον Τύρναβο με τον Στέλιο Τσικριτσή.
Ολοκληρώνοντας τις δηλώσεις του ο ΓΓ του ΚΚΕ εξέφρασε την «καταδίκη της αντιλαϊκής πολιτικής των εκπροσώπων όλων των συνδυασμών».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Ψήφισε ο Κώστας Μπακογιάννης - Έκκληση στους πολίτες να ψηφίσουν
ΕΛΛΑΔΑ
Αυτοδιοικητικές εκλογές: Χωρίς προβλήματα η έξοδος των ετεροδημοτών
ΕΛΛΑΔΑ
Αυτοδιοικητικές εκλογές: Πάνω από 5,5 εκατ. ψηφοφόροι στις δεύτερες κάλπες
ΧΡΗΜΑ
Σε εξέλιξη οι πληρωμές από ΔΥΠΑ και e-ΕΦΚΑ στους δικαιούχους
04:01
ΧΡΗΜΑ
Επίδομα παιδιού: Ολοκληρώθηκε ο πρώτος κύκλος των αιτήσεων Α21
03:00
ΕΛΛΑΔΑ
Πότε κλείνουν τα σχολεία για τις διακοπές του Πάσχα - Αναλυτικά οι αργίες του 2026
02:00
ΧΡΗΜΑ
Έως τις 30 Απριλίου παρατείνεται η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για χρήση αιγιαλού
01:00
ΧΡΗΜΑ