Ψήφισε ο Χάρης Δούκας: Οι Αθηναίοι άνοιξαν τον δρόμο για την μεγάλη αλλαγή
Ανανεώθηκε:
«Την περασμένη Κυριακή , οι Αθηναίες και οι Αθηναίοι άνοιξαν τον δρόμο για την μεγάλη αλλαγή στην πόλη μας. Σήμερα ολοκληρώνουμε το άλμα για την Αθήνα του αύριο», τόνισε ο υποψήφιος δήμαρχος της Αθήνας, Χάρης Δούκας, ο οποίος ψήφισε λίγο μετά τις 10 το πρωί της Κυριακής στο 21ο Γυμνάσιο Αθηνών στην Γκράβα.
«Την περασμένη Κυριακή οι Αθηναίες και οι Αθηναίοι άνοιξαν τον δρόμο για τη μεγάλη αλλαγή στην πόλη μας. Σήμερα ολοκληρώνουμε το άλμα για την Αθήνα του αύριο. Για μια Αθήνα πράσινη και καθαρή, ασφαλή και δημιουργική για όλους», σημείωσε ο κ. Δούκας και κάλεσε τους πολίτες να πάνε να ψηφίσουν.
«Προϋπόθεση είναι η μεγάλη συμμετοχή», είπε και συνέχισε: «Ελάτε να ψηφίσετε με αισιοδοξία. Πάρτε αυτή την αναμέτρηση στα χέρια σας, για την νίκη της Αθήνας. Για να μείνει ζωντανή η ελπίδα.
«Ελάτε μαζί να νικήσουμε», κατέληξε.
Κατά την επίσκεψή του δήλωσε:
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023: Ψήφισε ο Κώστας Μπακογιάννης - Έκκληση στους πολίτες να ψηφίσουν
Αυτοδιοικητικές εκλογές: Ψήφισε ο Δημήτρης Κουτσούμπας «γιορτάζοντας τη νίκη της Λαϊκής Συσπείρωσης»
Αυτοδιοικητικές εκλογές 2023 - Ψήφισε ο Στέλιος Αγγελούδης: «Δεν περισσεύει κανείς»
Νέο κληρονομικό δίκαιο από τον Σεπτέμβριο - Τι πρέπει να γνωρίζετε
01:00
Οι οριστικοί πίνακες δικαιούχων συνταξιούχων του κοινωνικού τουρισμού 2026-27
00:30
Ισραηλινοί στρατιώτες σκότωσαν 29χρονο Παλαιστίνιο στη Δυτική Όχθη
23:56
Ιράν και ΗΠΑ συμφωνούν για το τέλος του πολέμου, αλλά... διαφωνούν σε όλα τα υπόλοιπα
23:43