Επικοινωνία Γεραπετρίτη με τον υπουργό Εξωτερικών του Ισραήλ
Ανανεώθηκε:
O υπουργός Εξωτερικών Γιώργος Γεραπετρίτης είχε χθες τηλεφωνική συνομιλία με τον Ισραηλινό ομόλογό του Έλι Κοέν.
Ο κ. Γεραπετρίτης εξέφρασε τα συλλυπητήριά του για τα θύματα των τρομοκρατικών επιθέσεων της Χαμάς και επανέλαβε την απερίφραστη καταδίκη από την Ελλάδα κάθε τρομοκρατικής δράσης και απάνθρωπης μεταχείρισης.
Ο υπουργός Εξωτερικών υπογράμμισε, επίσης, τη θέση της Ελλάδας για την ανάγκη ανθρωπιστικής προστασίας των αμάχων.
Σημειώνεται ότι το Σάββατο ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό του Ισραήλ Μπενιαμίν Νετανιάχου.
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξέφρασε τα συλληπητήριά του στον ισραηλινό λαό και τον αποτροπιασμό του για τις τρομοκρατικές επιθέσεις της Χαμάς.
Ο Πρωθυπουργός επαναβεβαίωσε τη στήριξή του στο δικαίωμα του Ισραήλ στην αυτοάμυνα.
Υπογράμμισε ακόμα την ανάγκη να προστατευθούν οι άμαχοι στη Λωρίδα της Γάζας.
Κίνηση: Στο «κόκκινο» Κηφισός και κέντρο λόγω και της βροχής - Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό
08:22
Ο Ανδρουλάκης πέταξε το «γάντι» σε στελέχη του ΠΑΣΟΚ: «Όποιος έχει άλλη στρατηγική να την παρουσιάσει στο συνέδριο» - Η εσωστρέφεια και οι αιχμές
08:19
Ανακαλύφθηκε παγωμένος «δίδυμος» της Γης – Τι συμβαίνει στον πλανήτη HD 137010 b
08:15
Ισχυροί άνεμοι κρατούν «δεμένα» τα πλοία στην Αττική - Ποια δρομολόγια δεν πραγματοποιούνται
08:06