Ζέρβας για ήττα από Αγγελούδη: Δεν κρύφτηκα ποτέ - Σεβαστή η κρίση των πολιτών
Σε αλλαγή του δημαρχιακού θώκου οδηγήθηκε η συμπρωτεύουσα. Ειδικότερα στον Δήμο Θεσσαλονίκης, με μεγαλύτερη ενσωμάτωση να έχει σχεδόν ολοκληρωθεί, ο Στέλιος Αγγελούδης έλαβε σχεδόν το 68% ενώ ο Κωνσταντίνος Ζέρβας το 32%. Σε επίπεδο εδρών, ο πρώτος λαμβάνει 26 έδρες και ο δεύτερος 7. Μάλιστα, ο κ. Ζέρβας, λίγο μετά την ήττα του, προέβη σε δήλωση, όπου μεταξύ άλλων, τόνισε ότι δεν κρύφτηκε ποτέ και ότι είναι σεβαστή η κρίση των πολιτών.
«Δεν κρύφτηκα ποτέ ούτε φυγομάχησα, ακόμα και όταν έπρεπε να πάρω προσωπικό κόστος», δήλωσε ο απερχόμενος δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κωνσταντίνος Ζέρβας.
«Είμαι περήφανος γιατί μέσα σε ένα ασταθές περιβάλλον η Θεσσαλονίκη είναι όρθια και με προοπτικές. Σεβαστή η κρίση των πολιτών» πρόσθεσε.
Την πρώτη Κυριακή, ο κ. Ζέρβας, συγκέντρωσε 27,33% και ο κ. Αγγελούδης 25,74%.
Η νέα δημοτική αρχή που θα προκύψει από τις κάλπες, θα αναλάβει επισήμως τα καθήκοντά της, την 1η Ιανουαρίου 2024.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Αυτοδιοικητικές εκλογές: Νίκη Αγγελούδη έναντι Ζέρβα στη Θεσσαλονίκη δίνουν τα πρώτα exit poll
Οι «Blue Angels» αναστάτωσαν τη Φλόριντα – Πέταξαν πάνω από παραλία γεμάτη κόσμο
19:21
Φωτιά σε χαμηλή βλάστηση στην Εργάνη Ροδόπης - Επιχειρούν εναέρια μέσα
19:18
Αμερικανικοί πύραυλοι έπληξαν το νησί Κεσμ στο Ιράν
19:14
Η UM πραγματοποίησε την 9η ετήσια Impact Day ανακαλύπτοντας τον «κρυμμένο» Κηφισό
19:11