Νίκος Δένδιας: Σημαίνων ο ρόλος της Ελλάδας ως ενεργειακού κόμβου
Ανανεώθηκε:
Τον σημαίνοντα ρόλο της Ελλάδος ως ενεργειακού κόμβου για την ενεργειακή ασφάλεια της Ευρώπης ανέδειξε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας μιλώντας, την Δευτέρα (16/10) στην ομιλία του 7ο Ελληνο-Βρετανικό Συμπόσιο, στο Λονδίνο.
Παράλληλα, σε ανάρτησή του στο Χ (πρώην Twitter) σημειώνει πως κατά τη διάρκεια της ομιλίας του αναφέρθηκε επίσης στις παγκόσμιες προκλήσεις ασφαλείας.
Επίσης, μίλησε για τον πόλεμο στην Ουκρανία, καθώς και για τις επιθέσεις της Χαμάς, που, όπως σημείωσε «καταδικάζονται από τη Διεθνή Κοινότητα και τη χώρα μας».
Υπενθυμίζεται ότι, ο υπουργός πραγματοποιεί διήμερη επίσκεψη στο Λονδίνο, όπου στις 12:30 συνάντησε τον Γκραντ Σάπς, στο υπουργείο Άμυνας του Ηνωμένου Βασιλείου.
Παράλληλα, θα έχει συναντήσεις την Τρίτη (17/10), με μέλη του Βρετανικού Κοινοβουλίου, αρμόδια για θέματα Άμυνας.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Στο Λονδίνο αύριο και μεθαύριο ο Ν. Δένδιας - Συνάντηση με τον βρετανό ΥΕΘΑ
Αναποφάσιστος ο Πούτιν για τη συμμετοχή του στη G20 στο Μαϊάμι τον Δεκέμβριο
16:41
Κονγκό: 26 μαθητές νεκροί από πυρκαγιά και ποδοπάτημα σε σχολείο - 25 οι τραυματίες
16:28
Κυβερνητικές πηγές: Νόμπελ Οικονομίας στον κ. Κουτεντάκη - Κόντρα για το πρόγραμμα της ΕΛ.Α.Σ.
16:16
Σύλληψη σε πλοίο στον Πειραιά - 31χρονος είχε στην κατοχή του πάνω από 400 γραμμάρια κοκαΐνης
16:06