ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βουλή - Επιτροπή Δεοντολογίας: Ομόφωνη εισήγηση για άρση ασυλίας του Πολάκη

Βουλή - Επιτροπή Δεοντολογίας: Ομόφωνη εισήγηση για άρση ασυλίας του Πολάκη
EUROKINISSI / ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ

Ομόφωνα η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής εισηγείται στην Ολομέλεια την άρση της ασυλίας του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Παύλου Πολάκηγια τη μηνυτήρια αναφορά που έχει καταθέσει σε βάρος του ο βουλευτής της ΝΔ Περικλής Μαντάς, σχετικά με όσα ανέφερε σε ανάρτηση εναντίον του ο κ. Πολάκης.

Κατά τη συζήτηση του σχετικού εισαγγελικού αιτήματος στην Επιτροπή, παρών ήταν ο κ. Πολάκης, ο οποίος -σύμφωνα με πληροφορίες- φέρεται να εξέφρασε θετική άποψη ως προς την άρση της ασυλίας του, υποστηρίζοντας ότι στο δικαστήριο θα αποδείξει πως όσα ισχυρίστηκε στην ανάρτησή του κατά του βουλευτή της ΝΔ είναι αλήθεια.

Ο κ. Πολάκης, αν και δεν ζήτησε την άρση της ασυλίας του, είπε προς τη Επιτροπή Δεοντολογίας να πράξουν όπως νομίζουν, καθώς ο ίδιος επιμένει στα όσα έχει γράψει. «Δεν κρύβομαι. Ίσως όμως να είναι και καλύτερα να πάμε στα δικαστήρια. Λέω την αλήθεια και θα το αποδείξω», ανέφερε.

Η τελική απόφαση για την άρση ή μη της ασυλίας του κ. Πολάκη θα ληφθεί από την Ολομέλεια την επόμενη Τετάρτη 25 Οκτωβρίου.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ