Βουλή - Επιτροπή Δεοντολογίας: Ομόφωνη εισήγηση για άρση ασυλίας του Πολάκη
Ανανεώθηκε:
Ομόφωνα η Επιτροπή Δεοντολογίας της Βουλής εισηγείται στην Ολομέλεια την άρση της ασυλίας του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ Παύλου Πολάκη, για τη μηνυτήρια αναφορά που έχει καταθέσει σε βάρος του ο βουλευτής της ΝΔ Περικλής Μαντάς, σχετικά με όσα ανέφερε σε ανάρτηση εναντίον του ο κ. Πολάκης.
Κατά τη συζήτηση του σχετικού εισαγγελικού αιτήματος στην Επιτροπή, παρών ήταν ο κ. Πολάκης, ο οποίος -σύμφωνα με πληροφορίες- φέρεται να εξέφρασε θετική άποψη ως προς την άρση της ασυλίας του, υποστηρίζοντας ότι στο δικαστήριο θα αποδείξει πως όσα ισχυρίστηκε στην ανάρτησή του κατά του βουλευτή της ΝΔ είναι αλήθεια.
Ο κ. Πολάκης, αν και δεν ζήτησε την άρση της ασυλίας του, είπε προς τη Επιτροπή Δεοντολογίας να πράξουν όπως νομίζουν, καθώς ο ίδιος επιμένει στα όσα έχει γράψει. «Δεν κρύβομαι. Ίσως όμως να είναι και καλύτερα να πάμε στα δικαστήρια. Λέω την αλήθεια και θα το αποδείξω», ανέφερε.
Η τελική απόφαση για την άρση ή μη της ασυλίας του κ. Πολάκη θα ληφθεί από την Ολομέλεια την επόμενη Τετάρτη 25 Οκτωβρίου.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Παύλος Πολάκης: Οι «μεγάλοι περίδρομοι» τελικά πληρώνονται
Στο «μικροσκόπιο» της Ευρωπαϊκής Εισαγγελίας μίζες για ιατρικό εξοπλισμό εν μέσω Covid στη Ρουμανία
23:59
Σοβαρές καταγγελίες για κανιβαλισμό Ρώσων στρατιωτών στο ουκρανικό μέτωπο - Διαψεύδει η Μόσχα
23:48
Κόντρα Κιέβου - Τελ Αβίβ για πλοίο με σιτηρά από κατεχόμενα ουκρανικά εδάφη
23:44
ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΠΟΥΤΙΝ - ΑΡΑΓΤΣΙ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ: Σε πλήρη εξέλιξη οι διπλωματικές διεργασίες ΗΠΑ – Ιράν με φόντο τα Στενά του Ορμούζ: Προτάσεις και αντιπροτάσεις για το άνοιγμα και τον τερματισμό του πολέμου
23:32