Φίλης για διαγραφή Τζουμάκα: Απαράδεκτη ενέργεια από Κασσελάκη
Ως «απαράδεκτη ενέργεια» χαρακτήρισε ο Νίκος Φίλης την απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη να παραπέμψει τον Στέφανο Τζουμάκα στην επιτροπή δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ έπειτα από δηλώσεις του τελευταίου για την ηγεσία του κόμματος.
«Ο Στέφανος Κασσελάκης προχώρησε σε μια απαράδεκτη ενέργεια απέναντι στον Στέφανο Τζουμάκα, που βαθαίνει την κρίση στον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ.», αναφέρει σε ανάρτησή του, ο Νίκος Φίλης και συνεχίζει: «Προφανώς δεν γνωρίζει το καταστατικό και τη δημοκρατική κουλτούρα του κόμματός μας».
«Στην ουσία επιθυμεί τη διαγραφή του αγωνιστή της δημοκρατίας, Στέφανου Τζουμάκα για την πολιτική κριτική που ασκεί και για όσα είχε αναφέρει την εποχή που διεκδικούσε την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Αλλά και προχθές στην Πολιτική Γραμματεία χωρίς να λάβει οποιαδήποτε απάντηση. Με ανάρτηση από το Μαϊάμι ο κ. Κασσελάκης δείχνει πώς εννοεί την περιβόητη ''αδιαμεσολάβητη εκπροσώπηση'' των μελών του κόμματος. Δείχνει επίσης πώς εννοεί το συνέδριο, τη διεξαγωγή του οποίου συνεχώς αναβάλλει. Με διαγραφές διαφωνούντων!», γράφει το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ.
Στο πλαίσιο αυτό, ο κ. Φίλης καταλήγει στην ανάρτησή του τονίζοντας πως «είναι χρέος όλων μας να στηρίξουμε τον Στέφανο Τζουμάκα και να μην επιτρέψουμε τον περαιτέρω εκφυλισμό του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Μια τέτοια εξέλιξη αποτελεί το καλύτερο δώρο στην κυβέρνηση Μητσοτάκη».
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Τζουμάκας για τη διαγραφή του από Κασσελάκη: Θα τρίζουν τα κόκκαλα του Ανδρέα Παπανδρέου
Το παρασκήνιο της διαγραφής Τζουμάκα: Ποια δύο ακόμα στελέχη έφεραν τον Κασσελάκη στα όριά του
Ο Κασσελάκης διέγραψε τον Τζουμάκα - «Έθεσε τον εαυτό του εκτός κόμματος»
Εκπνέει η προθεσμία για το πρόγραμμα επιταγών βιβλίων από την ΔΥΠΑ
01:00
ΔΥΠΑ - Ποιους προορισμούς καλύπτουν τα voucher του κοινωνικού τουρισμού
00:30
Σε Αιγαίο και Ιόνιο οι ισχυρότερες βροχές κατά τη διάρκεια των Χριστουγέννων
23:59
Κάλπες για πρώτη φορά μετά από 60 χρόνια στο Μογκαντίσου της Σομαλίας για την ανάδειξη τοπικών αρχών
23:52