ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μητσοτάκης: Η Ελλάδα έχει μπει σε έναν δρόμο δυναμικής ανάπτυξης με προοπτική

Μητσοτάκης: Η Ελλάδα έχει μπει σε έναν δρόμο δυναμικής ανάπτυξης με προοπτική
ΑΠΕ ΜΠΕ

«Η χώρα μας έχει μπει σε έναν δρόμο δυναμικής ανάπτυξης με προοπτική» αναφέρει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης με αφορμή την αναβάθμιση της Ελλάδας από την S&P σε επενδυτική βαθμίδα.

 

Στο πλαίσιο των καθιερωμένων αναρτήσεών του με την ανασκόπηση των γεγονότων της εβδομάδας επιστρέφει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, σημειώνει πως «η χώρα είναι μπροστά σε ένα ιστορικό παράθυρο ευκαιρίας καθώς συνδυάζονται το σωστό μίγμα οικονομικής πολιτικής με την πολιτική σταθερότητα. Και είναι πατριωτικό μας καθήκον να αξιοποιήσουμε την ευκαιρία και να προχωρήσουμε μπροστά προς όφελος όλων των Ελλήνων, ιδιαίτερα δε των ασθενέστερων».

Παράλληλα ο πρωθυπουργός επισημαίνει πως «προχωράει η στήριξη των συμπολιτών μας που χτυπήθηκαν από τα πρωτοφανή καιρικά φαινόμενα, τα νέα μέτρα για την ανακούφιση και προστασία των δανειοληπτών, τις σημαντικές παρεμβάσεις για την επαγγελματική ασφάλιση και στο ΕΣΥ, τις ρυθμίσεις για την ενίσχυση του εισοδήματος των συνταξιούχων και την επέκταση του επιδόματος μητρότητας και σε άλλες πληθυσμιακές ομάδες».

Αναφέρεται επίσης στο «νέο θεσμικό πλαίσιο για την αποτελεσματικότερη διαχείριση των δασών, τον νέο στόλο των αστικών λεωφορείων, το νέο ρεκόρ ενεργειακής αυτάρκειας της χώρα μας, την έναρξη και των εμβολιασμών για τον Covid, το νέο πλαίσιο διαφάνειας και λογοδοσίας των Οργανώσεων της Κοινωνίας των Πολιτών, την πώληση πλειοψηφικού ποσοστού του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας Α.Ε. και τη συγκρότηση Συμβουλευτικής Επιτροπής Υψηλού Επιπέδου για την Τεχνητή Νοημοσύνη».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ