Πυρά Φίλη κατά Κασσελάκη: Δεν μπορεί να εκπροσωπεί ένα αριστερό κόμμα όπως ο ΣΥΡΙΖΑ
Ανανεώθηκε:
Με αυτά που λέει ο Στέφανος Κασσελάκης, δεν μπορεί να εκπροσωπεί ένα αριστερό κόμμα όπως ο ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ο Νίκος Φίλης γνωστοποιώντας πως θα θέσει το θέμα στην κεντρική επιτροπή του κόμματος.
Ο κ. Φίλης μιλώντας στον ΑΝΤ1, αναφέρθηκε στα όσα είπε ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στη γενική συνέλευση του ΣΕΒ, λέγοντας πως δεν διαφέρουν με τις τοποθετήσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Πρόσθεσε πως ο κ. Κασσελάκης έχει νομιμοποίηση, ωστόσο άλλαξαν οι όροι με τις τοποθετήσεις του.
Ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης εξυπηρετεί τη μετατροπή του ΣΥΡΙΖΑ σε ένα μικρό και συστημικό κόμμα, το οποίο θα εξυπηρετεί το σύστημα, όντας «τσόντα» οποιουδήποτε συστημικού κόμματος θελήσει να κυβερνήσει.
Συνέχισε λέγοντας ότι πριν από τις εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Κασσελάκης απέκρυψε τις απόψεις του από τον ελληνικό λαό και τα μέλη του κόμματος, γεγονός που αποτελεί εξαπάτηση.
28η Οκτωβρίου: Ματαιώνονται μαθητικές παρελάσεις και στην Πιερία λόγω καιρού
09:25
Έκτακτες διακοπές νερού στην Αττική την Τετάρτη 28η Οκτωβρίου - Ποιες περιοχές επηρεάζονται
09:17
28η Οκτωβρίου: Με τη μαθητική παρέλαση τιμά η Αθήνα την Εθνική Επέτειο
09:12
Thess Balloon Festival: Πολύχρωμα αερόστατα πλημμύρισαν τον ουρανό των Τρικάλων
09:08