Πυρά Φίλη κατά Κασσελάκη: Δεν μπορεί να εκπροσωπεί ένα αριστερό κόμμα όπως ο ΣΥΡΙΖΑ
Ανανεώθηκε:
Με αυτά που λέει ο Στέφανος Κασσελάκης, δεν μπορεί να εκπροσωπεί ένα αριστερό κόμμα όπως ο ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ο Νίκος Φίλης γνωστοποιώντας πως θα θέσει το θέμα στην κεντρική επιτροπή του κόμματος.
Ο κ. Φίλης μιλώντας στον ΑΝΤ1, αναφέρθηκε στα όσα είπε ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ στη γενική συνέλευση του ΣΕΒ, λέγοντας πως δεν διαφέρουν με τις τοποθετήσεις του Κυριάκου Μητσοτάκη.
Πρόσθεσε πως ο κ. Κασσελάκης έχει νομιμοποίηση, ωστόσο άλλαξαν οι όροι με τις τοποθετήσεις του.
Ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ υποστήριξε ότι ο Στέφανος Κασσελάκης εξυπηρετεί τη μετατροπή του ΣΥΡΙΖΑ σε ένα μικρό και συστημικό κόμμα, το οποίο θα εξυπηρετεί το σύστημα, όντας «τσόντα» οποιουδήποτε συστημικού κόμματος θελήσει να κυβερνήσει.
Συνέχισε λέγοντας ότι πριν από τις εκλογές στον ΣΥΡΙΖΑ ο Στέφανος Κασσελάκης απέκρυψε τις απόψεις του από τον ελληνικό λαό και τα μέλη του κόμματος, γεγονός που αποτελεί εξαπάτηση.
SPONSORED
Μητσοτάκης για γενοκτονία Ποντίων: Τους οφείλουμε όχι μόνο χρέος μνήμης αλλά και χρέος ευγνωμοσύνης
11:55
Άνοιξε η πλατφόρμα για την εσωτερική κινητικότητα χειμερινού εξαμήνου στα ΑΕΙ
11:50
Διαπραγματεύσεις στο «παρά πέντε» για την εμπορική συμφωνία ΕΕ-ΗΠΑ: Τα «ψιλά γράμματα» και οι ρήτρες
11:49
Ο Slimane έρχεται στο Θέατρο Λυκαβηττού για μια ιστορική μουσική βραδιά - Την Τρίτη 29 Σεπτεμβρίου
11:43