Συνάντηση Μητσοτάκη στο Ισραήλ με συγγενείς ομήρων που απήχθησαν από τη Χαμάς
Με συγγενείς ομήρων που απήχθησαν από τη Χαμάς συναντήθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την επίσκεψή του στο Ισραήλ τη Δευτέρα (23/10).
Ειδικότερα, ο πρέσβης του Ισραήλ στην Ελλάδα, Noam Katz, σε ανάρτησή του στο X (πρώην Twitter) δημοσίευσε φωτογραφίες από τη συνάντηση του Κυριάκου Μητσοτάκη στο Ισραήλ.
Σημειώνεται μάλιστα, ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την συνάντησή του με τον Ισραηλινό ομόλογό του, Μπενιαμίν Νετανιάχου, υπογράμμισε το δικαίωμα του Ισραήλ στην αυτοάμυνα, εκφράζοντας την ανησυχία του για τους αμάχους και την επερχόμενη ανθρωπιστική κρίση στη Γάζα.
«Ό,τι και αν συμβεί πρέπει να συμβεί χωρίς μεγάλο ανθρωπιστικό κόστος», είπε μεταξύ άλλων ο Κυριάκος Μητσοτάκης στον πρωθυπουργό του Ισραήλ.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Στο Ισραήλ ο Μητσοτάκης - Συνάντηση με τον Νετανιάχου
ΚΟΣΜΟΣ
«Πρόβες» χερσαίας επιχείρησης από τον ισραηλινό στρατό - Πιέσεις για προστασία των αμάχων
ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ
Τα 10 καλύτερα video games του 2025: Υπέροχες εμπειρίες gaming σε μια δύσκολη χρονιά
13:16
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
«Η Ελλάδα δεν απειλεί, αλλά θα υπερασπιστεί την κυριαρχία της» απαντά ο Δένδιας στην Άγκυρα
13:09
ΕΛΛΑΔΑ
Θανατηφόρο τροχαίο στην Πατρών-Πύργου: 16χρονος ο νεκρός, 17χρονος στους τραυματίες
12:56
ΚΟΣΜΟΣ
Ο ισραηλινός στρατός βομβάρδισε κέντρα εκπαίδευσης της Χεζμπολάχ στον Λίβανο
12:43
ΚΟΣΜΟΣ