Θεσσαλονίκη: Ο Ν. Δένδιας στις εορταστικές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση
Ανανεώθηκε:
Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Δένδιας, θα εκπροσωπήσει την Κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στις εκδηλώσεις στη Θεσσαλονίκη, για την Επέτειο Απελευθέρωσής της και την εορτή του Πολιούχου Αγίου Δημητρίου, αύριο, Πέμπτη 26/10.
Ο κ. Δένδιας θα παραστεί στη Δοξολογία στον Ιερό Ναό Πολιούχου Αγίου Δημητρίου (11 π.μ.) και στο επίσημο γεύμα προς τιμήν της Προέδρου της Δημοκρατίας, Κατερίνας Σακελλαροπούλου, στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Θεσσαλονίκης (1.30 μ.μ.).
Νωρίτερα ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας θα έχει συνάντηση, στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Θεσσαλονίκης, με τον ομόλογό του της Κυπριακής Δημοκρατίας, Μιχάλη Γιωργάλλα, ο οποίος θα παραστεί στις εκδηλώσεις εορτασμού της 26ης και της 28ης Οκτωβρίου.
Δίκη ΟΠΕΚΕΠΕ: Δεχόμουν ασφυκτικές πιέσεις από τον Αυγενάκη κατέθεσε ο πρώην πρόεδρος Ευάγγελος Σημανδράκος
13:33
Ανδρουλάκης για Κωνσταντινόπουλο: Δεν δέχομαι κανείς να πυροβολεί τη συλλογική μας προσπάθεια (vid)
13:11
Βίντεο από την κηδεία του Αλί Λαριτζανί στην Τεχεράνη παρουσία πλήθους κόσμου
13:08
Η Αυστρία μειώνει τον φόρο στη βενζίνη για να αντιμετωπίσει τις αυξήσεις στις τιμές των καυσίμων
13:05