Συνάντηση Μητσοτάκη-Κασσελάκη στη Βουλή - Τι είπαν μπροστά στις κάμερες
Σε εξέλιξη βρίσκεται η συνάντηση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη και του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανου Κασσελάκη, που πραγματοποιείται μετά από πρωτοβουλία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Ο πρωθυπουργός ευχήθηκε στον κ. Κασσελάκη «καλή αρχή στο κόμμα» και τον ρώτησε εάν έχει προσαρμοστεί στη Βουλή. Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ του απάντησε πως προσαρμόζεται.
Μεταξύ άλλων, συζήτησαν και για τους αποδήμους, με τον κ. Μητσοτάκη να διευκρινίζει πως ψηφίστηκε σχετικός νόμος και τον κ. Κασσελάκη να του απαντά πως αφορά μόνο το εκλέγειν και όχι το εκλέγεσθαι.
Στις 11:00, ο πρωθυπουργός θα μιλήσει στην oλομέλεια της Bουλής, στη συζήτηση για το σχέδιο νόμου του υπουργείου Εσωτερικών με τίτλο: «Νέο σύστημα επιλογής διοικήσεων φορέων του δημοσίου τομέα, ενίσχυση της αποτελεσματικότητάς τους και λοιπές διατάξεις».
Στις 18:30, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραστεί και θα μιλήσει στην εκδήλωση για τα 100 χρόνια από την ίδρυση του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα «Σταύρος Νιάρχος».
Συναγερμός για μεγάλη φωτιά σε στρατόπεδο της Τεχεράνης - Αναφορές για έκρηξη (vids)
07:35
Θεσσαλονίκη: Μολότοφ και δακρυγόνα έξω από το Αριστοτέλειο - Πάνω από 200 προσαγωγές
07:30
Έκκληση για αυτοσυγκράτηση από τις αρχές της Αυστραλίας ενόψει της επίσκεψης του προέδρου του Ισραήλ
07:22
«Κάτι θα μπορούσε να γίνει»: Αισιόδοξος ο Τραμπ μετά τις συνομιλίες για την Ουκρανία - Ο στόχος για συμφωνία το Μάρτιο
07:21