Εξεταστική Επιτροπή για τα Τέμπη - Την Τετάρτη η συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής
Εισάγεται προς συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής , την Τετάρτη στις 10 το πρωί, η πρόταση του ΚΚΕ για την σύσταση Εξεταστικής Επιτροπής για την τραγωδία στα Τέμπη.
Την πρόταση του ΚΚΕ θα υπερψηφίσουν η Νέα Δημοκρατία και η Πλεύση Ελευθερίας, όπως έχουν δηλώσει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος και η Ζωή Κωνσταντοπούλου, οπότε και αναμένεται να γίνει δεκτή.
Υπενθυμίζεται ότι σήμερα κατέθεσε πρόταση για την σύσταση προανακριτικής Επιτροπής το ΠΑΣΟΚ για την διερεύνηση τυχόν ποινικών ευθυνών των πρώην υπουργών Χρήστου Σπίρτζη και Κώστα Καραμανλή, αναφορικώς με εκτέλεση της Σύμβασης 717 για την εγκατάσταση τηλεδιοίκησης.
Σημειώνεται ότι, την περασμένη Παρασκευή (10/11), με ανακοίνωσή του το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ γνωστοποιούσε ότι πρόκειται επίσης να καταθέσει αίτημα για την σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής για το έγκλημα των Τεμπών.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Αίτημα για την σύσταση Προανακριτικής Επιτροπής για τα Τέμπη κατέθεσε το ΠΑΣΟΚ
ΣΥΡΙΖΑ: Καταθέτει αίτηση για προανακριτική για τα Τέμπη - Αιχμές κατά ΚΚΕ
Αναρτήθηκαν οι οριστικοί πίνακες δικαιούχων για τις επιταγές βιβλίων της ΔΥΠΑ
02:00
Aναπληρωτές εκπαιδευτικοί: Ανακοινώθηκαν οι πίνακες με τα ονόματα - Δείτε τους πίνακες
01:00
Πανελλήνιες 2026: Ξεκίνησαν οι Επαναληπτικές εξετάσεις - Πότε κάνουν «πρεμιέρα» τα ΕΠΑΛ
00:30
Η Mercedes-AMG CLE 646 των 646 ίππων εξαντλήθηκε μόλις ανακοινώθηκε
23:58