Συνάντηση Κυριάκου Μητσοτάκη - Χάρη Δούκα: Τι συζητήθηκε
Σε θετικό κλίμα πραγματοποιήθηκε σήμερα, Πέμπτη (16/11) η συνάντηση του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη με τον νεοεκλεγέντα Δήμαρχο Αθηναίων, Χάρη Δούκα, στο Μέγαρο Μαξίμου.
Ο πρωθυπουργός συνεχάρη τον Χάρη Δούκα για την εκλογή του και του ευχήθηκε καλή επιτυχία στη θητεία του.
Στην ατζέντα της συζήτησης βρέθηκαν οι προτεραιότητες της νέας δημοτικής αρχής για τον μεγαλύτερο Δήμο της χώρας, καθώς και ζητήματα στα οποία η κεντρική κυβέρνηση και η Τοπική Αυτοδιοίκηση μπορούν να συνεργαστούν προς όφελος της ποιότητας ζωής των δημοτών και των κατοίκων της πρωτεύουσας.
Αφού οι δυο τους αντάλλαξαν απόψεις για μία σειρά από σημαντικά θέματα που αφορούν την καθημερινότητα των Αθηναίων πολιτών, συμφώνησαν να βρίσκονται σε επικοινωνία.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Συνάντηση Κατερίνας Σακελλαροπούλου – Χάρη Δούκα: Τι συζητήθηκε
Πεδίο μάχης η Γαλλία:Πληθαίνουν οι τραυματισμοί μαθητών στις διαδηλώσεις-Γονείς μηνύουν αστυνομικούς
11:28
Εξάρχεια: Επιθέσεις σε διμοιρίες των ΜΑΤ με μολότοφ, πέτρες και γκαζάκι-Δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί
11:24
Φωτιά σε ιστιοφόρο ανοιχτά της Μυτιλήνης – Απομακρύνθηκε ο μοναδικός επιβαίνων
11:16
Social Media: Κατατέθηκε στη Βουλή το ν/σ για το μπλόκο στην πρόσβαση των ανηλίκων κάτω των 15 ετών
11:05