ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΝΔ: Σήμερα η εκλογή γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής - Ποια θα προταθεί

ΝΔ: Σήμερα η εκλογή γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής - Ποια θα προταθεί
EUROKINISSI/ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

Νέα γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής εκλέγει σήμερα, Δευτέρα (20/11) η Νέα Δημοκρατία, θέση για την οποία αναμένεται να προταθεί η Μαρία Συρεγγέλα.

Στη συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής του κόμματος, που θα πραγματοποιηθεί στις 18:30 θα προεδρεύσει ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης.

Υπενθυμίζεται ότι τη θέση αυτή κατέχει ο Παύλος Μαρινάκης, ο οποίος είναι και κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Η πρώην υφυπουργός Εργασίας και νυν βουλευτής του Δυτικού Τομέα της Β', έχει μακρά κομματική διαδρομή, ενώ παράλληλα θεωρείται ένα στέλεχος ήπιων τόνων και χαίρει εκτίμησης στον κομματικό μηχανισμό.

Σημειώνεται δε, ότι, είναι η πρώτη γυναίκα γραμματέας στην ιστορία της Νέας Δημοκρατίας.

Την υποψηφιότητά της, έκανε γνωστή σε ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η ίδια ανακοινώνοντας: «Έπειτα από την ιδιαίτερα τιμητική πρόταση του Πρωθυπουργού και Προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη να είμαι η επόμενη Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής κατέθεσα την υποψηφιότητά μου στον Πρόεδρο της εφορευτικής επιτροπής κ. Ιωάννη Τραγάκη. Μια πρόταση που αποτελεί τεράστια προσωπική τιμή, αλλά και μεγάλη ευθύνη, ιδιαίτερα μετά την τόσο επιτυχημένη θητεία του σημερινού Γραμματέα, Παύλου Μαρινάκη».

Η ανάρτηση της Μαρίας Συρεγγέλα

ΔΗΜΟΦΙΛΗ