ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Η Μαρία Συρεγγέλα νέα γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ: «Έχουμε να δώσουμε πολλές μάχες»

Η Μαρία Συρεγγέλα νέα γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ: «Έχουμε να δώσουμε πολλές μάχες»
ΙΝΤΙΜΕ / ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ

«Έχουμε, ως παράταξη πολλές μάχες να δώσουμε ακόμα», τόνισε η νέα γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Μαρία Συρεγγέλα.

«Η σημερινή ημέρα έχει έναν έντονο συμβολισμό για όλες τις γυναίκες της Νέας Δημοκρατίας που υπηρέτησαν και υπηρετούν αυτήν την παράταξη. Και οφείλουμε να προσελκύσουμε ακόμα περισσότερες γυναίκες. Και αυτό, η ίση εκπροσώπηση και για τα δύο φύλα, δεν είναι ένα σύνθημα, είναι μια υποχρέωση που έχουμε απέναντι στην ελληνική κοινωνία» είπε η Μαρία Συρεγγέλα.

Επισήμανε ότι η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη κατάφερε να διαμορφώσει και να εκφράσει ένα πλειοψηφικό ρεύμα στην κοινωνία, εκπροσωπώντας όλα τα κοινωνικά στρώματα.

«Και η ευθύνη, λοιπόν, σήμερα είναι πολύ μεγάλη, ώστε να διατηρήσουμε και να συνεχίσουμε αυτή τη σχέση με την ελληνική κοινωνία» είπε.

Καταλήγοντας η κ. Συρεγγέλα ανέφερε «έχουμε, ως παράταξη πολλές μάχες να δώσουμε ακόμα εντός και εκτός συνόρων. Στρατιώτες στη μάχη αυτή θα είμαστε όλα τα μέλη και η ενότητα των μελών μας οφείλει να είναι πρώτη προτεραιότητα και για αυτήν την ενότητα και προς αυτή την κατεύθυνση θα αγωνιστώ κι εγώ».

«Έχει πλέον ανοίξει ένα νέο πολιτικό κεφάλαιο στην πορεία της χώρας, μακριά από λογικές και πρακτικές που άλλοτε μας δίχασαν ως Ελληνίδες και Έλληνες και άλλοτε μας κράτησαν πίσω. Σήμερα, ενωμένοι, περπατάμε σταθερά, τολμηρά μπροστά. Και αυτή την κατεύθυνση θα ακολουθήσω και εγώ προσωπικά ως γραμματέας του κόμματος» πρόσθεσε η Μαρία Συρεγγέλα.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ