ΕΑΒ: Από το υπουργείο Ανάπτυξης «περνάει» στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας
Ανανεώθηκε:
Με σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, οι αρμοδιότητες, η ανάπτυξη, κ.λπ. της Ελληνικής Αεροπορικής Βιομηχανίας (ΕΑΒ) μεταφέρονται από το υπουργείο Ανάπτυξης στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας.
Ειδικότερα, κατατέθηκε στο Συμβούλιο της Επικρατείας για νομοπαρασκευαστική επεξεργασία σχέδιο Προεδρικού Διατάγματος του Πρωθυπουργού σύμφωνα με το οποίο η αρμοδιότητα συντονισμού των ενεργειών για την ανάπτυξη της ΕΑΒ και των σχετικών επενδυτικών συμφωνιών, μεταφέρεται από το υπουργείο Ανάπτυξης στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Βάσει αυτού, οι αποφάσεις για την ΕΑΒ θα λαμβάνονται πλέον στο Πεντάγωνο.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ο Νίκος Δένδιας διέταξε έρευνα για το αντιτορπιλικό «Βέλος»
ΚΟΣΜΟΣ
ΤΕΤΟΙΟ ΧΙΟΝΙ ΕΙΧΕ ΝΑ ΡΙΞΕΙ ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΝΕΟΫΟΡΚΕΖΟΙ: Οι βορειοανατολικές ΗΠΑ στο έλεος της χιονοθύελλας - 660.000 νοικοκυριά χωρίς ρεύμα, ακυρώσεις πτήσεων (pics&vid)
20:47
ΚΟΣΜΟΣ
ΟΗΕ: Η Βενεζουέλα ζητά την απελευθέρωση του «συνταγματικού προέδρου» της, Νικολάς Μαδούρο
20:35
ΕΛΛΑΔΑ
Θεσσαλονίκη: Πυργκαγιά στο κτήριο της πρώην κεραμοποιίας Αλλατίνη
20:24
ΚΟΣΜΟΣ
Έρντογαν: Με τον Μητσοτάκη συζητήσαμε για το Αιγαίο και την Μεσόγειο
20:15
ΚΟΣΜΟΣ