ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σία Αναγνωστοπούλου: Ημέρα πένθους και ελπίδας η σημερινή

Σία Αναγνωστοπούλου: Ημέρα πένθους και ελπίδας η σημερινή
ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI

Για ημέρα πένθους και ελπίδας έκανε λόγο η ανεξάρτητη, πλέον, βουλευτής Σία Αναγνωστοπούλου, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Peloponnisos FM 104,1», η οποία αποχώρησε μαζί με την υπόλοιπη ομάδα της Έφης Αχτσιόγλου από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Η Σία Αναγνωστοπούλου ξεκαθάρισε πως δεν μπορεί να υπηρετήσει κάτι που δεν υπάρχει, πλέον, στο κόμμα της. «Παρά τις προσπάθειες που έγιναν, τουλάχιστον από την πλευρά μου, δεν κατέστη δυνατόν να συνεχίσω στον ΣΥΡΙΖΑ. Δεν έδωσε καμία σημασία η ηγεσία για να σταματήσει το εμφυλιοπολεμικό κλίμα στο κόμμα».

Τόνισε, πως κομβικό σημείο για εκείνη ήταν η Κεντρική Επιτροπή. «Ήταν η απαξίωση αυτού που θεωρούμε Αριστερά. Όλη η Αριστερά κατέρρευσε στα μάτια μου εκείνη την ημέρα».

Ξεκαθάρισε επίσης πως δεν είναι μέλος κάποιας ομάδας και έκανε λόγο για κλίμα εμφυλίου και τοξικότητας. «Ούτε σε Ομπρέλα, ούτε σε Αχτσιόγλου, ούτε σε 6+6. Είναι μια μέρα πένθους. Κανείς δεν φεύγει εύκολα από το σπίτι του. Είναι, όμως, και μια ημέρα ελπίδας για να φύγουμε από το κλίμα εμφυλίου και τοξικότητας. Σε όλη μου τη ζωή πορεύτηκα ως Αριστερός, προοδευτικός άνθρωπος».

«Μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ παραμένουν αγαπημένοι σύντροφοι. Εγώ δεν πρόκειται να χτυπήσω το σπίτι μου. Ο αντίπαλός μας είναι η Δεξιά. Θεωρώ ότι θα έχουμε ανακατατάξεις και εξελίξεις. Η χώρα δεν μπορεί να μείνει χωρίς ισχυρό Κεντροαριστερό μέτωπο. Θα πολεμήσουμε έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα σοβαρό πρόγραμμα, μακριά από τοξικότητες, απέναντι σε αυτήν την ηγεμονία της Νέας Δημοκρατίας».

ΔΗΜΟΦΙΛΗ