Μπελέρης: Η συμπαράσταση του ελληνικού λαού μου δίνει δύναμη - Το «ευχαριστώ» σε Παπασταύρου
Ευχαριστίες για την συμπαράσταση της Ελλάδας όσον αφορά τις προσπάθειες για την απελευθερωσή του από τις Αλβανικές Αρχές, εκφράζει ο εκλεγμένος δήμαρχος Χειμάρρας, Φρέντι Μπελέρης.
«Η έμπρακτη παρουσία του ελληνικού κράτους μοου δίνει δύναμη», σημειώνει χαρακτηριστικά ο εκλεγμένος δήμαρχος Χειμάρρας, που ευχαριστεί ιδιαιτέρως τον υπουργό Επικρατείας Σταύρου Παπασταύρου.
Αναλυτικά η ανάρτηση του Φρέντι Μπελέρη:
«Ευχαριστώ θερμά τον Υπουργό Επικράτειας, κύριο Σταύρο Παπασταύρου, για την πρόσφατη επίσκεψη του στις φυλακές Δυρραχίου όπου βρίσκομαι προφυλακισμένος».
«Η συνεχής συμπαράσταση και έμπρακτη παρουσία του ελληνικού κράτους στην πρωτοφανή και κατάφωρα άδικη προφυλάκισή μου και στη στέρηση του δικαιώματος μου να ορκιστώ δήμαρχος, μου δίνουν δύναμη και αισιοδοξία για τη δίκαιη επίλυση της υπόθεσής μου, για την οποία ευελπιστώ», καταλήγει η ανάρτηση Μπελέρη.
Δικαστήρια Ευελπίδων: Πέθανε 84χρονος που δικαζόταν για ενδοοικογενειακή βία
18:51
Αγρότες: Άνοιξαν και τα δύο ρεύματα κυκλοφορίας στο τελωνείο του Προμαχώνα
18:42
Ανδραβίδα: Θρίλερ με αυτοκίνητο που βρέθηκε σε κανάλι - Οι αρχές αναζητούν τους επιβαίνοντες
18:33
«Απαράδεκτη η παραχώρηση εδαφών στην Ρωσία» λέει ο αρχηγός των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων
18:24