ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τζιτζικώστας:Ο Μεϊμαράκης είναι λύση ήττας

Τζιτζικώστας:Ο Μεϊμαράκης είναι λύση ήττας
Ο Απόστολος Τζιτζικώστας επιτέθηκε στον Β. Μεϊμαράκη Eurokinissi/ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΠΟΝΗΣ

Επίθεση σε διπλό ταμπλό εξαπέλυσε ο Απόστολος Τζιτζικώστας, μιλώντας σε πρωινή τηλεοπτική εκπομπή.

“Θέλουν να κερδίσουν χρόνο (σ.σ στην κυβέρνηση) με μια μεταβατική λύση τύπου Μεϊμαράκη", δήλωσε ο υποψήφιος πρόεδρος της ΝΔ, προσθέτοντας ότι “ο κ. Μεϊμαράκης είναι λύση ήττας”.
Μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΙ, ο κ. Τζιτζικώστας δήλωση ότι υπό την ηγεσία του Μεϊμαράκη, η ΝΑ δεν μπορεί να κάνει το άλμα και κατηγόρησε τον νυν πρόεδρο του κόμματος ότι δεν διεκδικεί αλλά απαιτεί την ψήφο του κόσμου.
Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας επιτέθηκε και στον πρωθυπουργό λέγοντας ότι “o κύριος αντίπαλος είναι έξω από την παράταξη» κατηγορώντας τον, παράλληλα, ότι δεν θέλει την αλλαγή στη ΝΔ.

Απαντώντας σε ερώτηση αν έχει τη στήριξη του πρώην πρωθυπουργού, Αντώνη Σαμαρά, απάντησε πως δεν έχει τη στήριξη κανενός. «Η θέληση του κόσμου να αλλάξουμε, είναι που με στηρίζει, δεν εκφράζω πολιτικά υποσύνολα της παράταξης» δήλωσε σχετικά.

Για το ζήτημα της συμμετοχής του στις εκλογές της ΝΔ παρά το γεγονός ότι δεν είναι εκλεγμένος βουλευτής, ο κ. Τζιτζικώστας σχολίασε:"Aν θεωρούσα ότι είναι μειονέκτημα ο εξωκοινοβουλευτικός αρχηγός δεν θα συμμετείχα σε αυτό. Η ΝΔ έχει άξια στελέχη και μπορεί να ανταποκριθεί. Ποτέ δεν έχανε η ΝΔ στη Βουλή, στην κοινωνία έχει χάσει τις μάχες"


Τέλος, δεσμεύτηκε ότι την επόμενη ημέρα των εκλογών θα ορίσει δυο αντιπροέδρους. Ο ένας θα έχει την ευθύνη του συντονισμού και ο άλλος την κατάρτιση ενός εθνικού σχεδίου αναγέννησης της χώρας.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ