Εναλλακτικό σχέδιο απέναντι στην κυβέρνηση συγκροτούν οι 11 αποχωρήσαντες από τον ΣΥΡΙΖΑ
Οι 11 αποχωρήσαντες βουλευτές από τον ΣΥΡΙΖΑ το βράδυ της Τρίτης (28/11) θα έχουν διαβούλευση μπροστά στην ανάγκη συγκρότησης εναλλακτικού σχεδίου απέναντι στην κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας.
Στόχος του συντονισμού τους θα είναι η δημιουργία κοινοβουλευτικής ομάδας που θα εκφράζει μία σύγχρονη προοδευτική, αριστερή και οικολογική πολιτική πρόταση.
Η συζήτηση του προΰπολογισμού των επόμενων ημερών θα δώσει την πρώτη ευκαιρία για μία μαχητική αντιπολίτευση απέναντι στην κυβέρνηση της ΝΔ, με ταυτόχρονη τεκμηρίωση αυτής της εναλλακτικής προοδευτικής πρότασης.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΣΥΡΙΖΑ: Το δείπνο Κασσελάκη - Κοτζιά στον Πειραιά με φόντο τη συνεργασία τους
ΕΛΛΑΔΑ
Καιρός: Καμπανάκι Μαρουσάκη για βοριάδες στο Αιγαίο - «Προετοιμαστείτε για ενδεχόμενο απαγορευτικού»
09:21
ΚΟΣΜΟΣ
Δεκαοκτώ τραυματίες από νυκτερινή επίθεση ρωσικών μη επανδρωμένων αεροσκαφών στην Οδησσό
09:15
ΚΟΣΜΟΣ
Ο Τραμπ απειλεί να μειώσει τα αμερικανικά στρατεύματα στη Γερμανία εν μέσω της διαμάχης με τον Μερτς
09:10
ΚΟΣΜΟΣ
Ιράν: Πάνω από 4.000 συλλήψεις και 21 εκτελέσεις από την έναρξη του πολέμου
08:59
ΚΟΣΜΟΣ