Τηλεφωνική επικοινωνία Σακελλαροπούλου με τους δωρητές σε Διδυμότειχο και Μεσολόγγι
Την ευγνωμοσύνη της Πολιτείας εξέφρασε η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου στους πολίτες πουέκαναν δωρεές στα νοσοκομεία Διδυμοτείχου και Μεσολογγίου.
Συγκεκριμένα, η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου επικοινώνησε τηλεφωνικά με τον Παναγιώτη και τη Σωτηρία Αραμπατζή από το Διδυμότειχο, καθώς και με την Αθηνά Παπαχρήστου από το Μεσολόγγι, οι οποίοι προχώρησαν πρόσφατα σε δωρεές, προς το Νοσοκομείο Διδυμοτείχου και το Νοσοκομείο Μεσολογγίου αντίστοιχα.
Η κυρία Σακελλαροπούλου τους εξέφρασε την ευγνωμοσύνη και τις ευχαριστίες της Πολιτείας για τη γενναιόδωρη προσφορά στον τόπο τους.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΛΛΑΔΑ
Μεσολόγγι: Ο Πρωθυπουργός ευχαρίστησε τηλεφωνικά τη γιαγιά που δώρισε ασθενοφόρο στο ΕΚΑΒ
ΕΛΛΑΔΑ
Διδυμότειχο: Ζευγάρι ηλικιωμένων δώρισε 100.000 ευρώ στο νοσοκομείο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΤΑ ΤΡΑΚΤΕΡ: Ποιους δρόμους άνοιξαν οι αγρότες ενόψει της συνάντησης με Μητσοτάκη: Οι «κόκκινες γραμμές» και οι εκπρόσωποι στο τραπέζι του διαλόγου
09:32
ΕΛΛΑΔΑ
Νέα μαρτυρία για τη 16χρονη Λόρα: Eθεάθη στη Βάρη - Τι ανέφερε ιδιοκτήτης καφετέριας (vid)
09:29
ΚΟΣΜΟΣ
Νέα σελίδα στις σινοκαναδικές σχέσεις - Κρίσιμες επαφές στο Πεκίνο για Σι και Κάρνι
09:29
ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ
Το Filante είναι η νέα διεθνής ναυαρχίδα της Renault
09:21
ΚΟΣΜΟΣ