Σκρέκας: 1.100 έφτασαν τα προϊόντα στην πρωτοβουλία «μόνιμη μείωση τιμής»
«Θα συνεχίσουμε τις συζητήσεις με τους εκπροσώπους των σούπερ μάρκετ για το καλό των νοικοκυριών», σημείωσε ο υπουργός Ανάπτυξης Κώστας Σκρέκας μιλώντας από τη βήμα του ετήσιου συνεδρίου του ΙΕΛΚΑ.
Ο υπουργός αναφέρθηκε ιδιαίτερα στις επιπτώσεις της κλιματικής κρίσης στην παραγωγή και στην πορεία των τιμών, σημείωσε την έμφαση που δίνει η κυβέρνηση στην αλλαγή του ενεργειακού μοντέλου και επανέλαβε ότι στη μάχη της ακρίβειας οι πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει η κυβέρνηση αποδίδουν καρπούς.
Αναφορικά με τις πρωτοβουλίες για τη συγκράτηση και τη μείωση των τιμών ο ίδιος υπενθύμισε ότι λειτουργούν προς όφελος του καταναλωτή, τόσο το καλάθι του νοικοκυριού όσο και η πρωτοβουλία για μόνιμη μείωση τιμής στην οποία μέχρι χθες, όπως είπε, είχαν ενταχθεί 1.100 προϊόντα.
Η μάχη με την ακρίβεια συνεχίζεται, πρόσθεσε ο υπουργός.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Σκρέκας: Μειωμένες μεσοσταθμικά κατά 20% οι τιμές στα χριστουγεννιάτικα είδη
Σκρέκας: Πρόστιμο ενός εκατ. ευρώ για αθέμιτη κερδοφορία στην εταιρεία «JACOBS DOUWE EGBERTS»
Ο Ιωάννης Μπολέτης πραγματοποίησε την πρώτη μεταμόσχευση σε παιδιά χαμηλού σωματικού βάρους
13:25
Νίκος Χαρδαλιάς: Εγκαινιάστηκε βρεφονηπιακός σταθμός στο Καματερό
13:14
Τα Labubu «μετακομίζουν» στο Χόλιγουντ - Έρχεται ταινία με τον σκηνοθέτη του «Wonka»
13:05
Τσιάρας σε αγρότες: Ο διάλογος πράξη ευθύνης και όχι υποχώρηση - Μπλόκα και πείσματα δεν ωφελούν (vid)
13:00