Μητσοτάκης: Στη ΔΙΜΕΑ τη Δευτέρα ο πρωθυπουργός - Ακολουθούν ανακοινώσεις για την οπαδική βία
Την Διυπηρεσιακή Μονάδα Ελέγχου Αγοράς (ΔΙ.Μ.Ε.Α.) πρόκειται να επισκεφτεί τη Δευτέρα (11/12) ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, την ώρα που οι τιμές για το φετινό χριστουγεννιάτικο τραπέζι έχουν αυξηθεί κατακόρυφα.
Αργότερα, στις 12:00, ο πρωθυπουργός θα προεδρεύσει σε σύσκεψη για την προσθήκη νέας ειδικής εφαρμογής Τεχνητής Νοημοσύνης (ΑΙ) στο gov.gr, στο Μέγαρο Μαξίμου.
Υπενθυμίζεται ότι, αύριο αναμένονται και οι σχετικές ανακοινώσεις της κυβέρνησης για την οπαδική βία, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να διαβεβαιώνει κατά την εβδομαδιαία ανασκόπησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πως «όσο δύσκολη και αν είναι η καταπολέμησή της εμείς θα συνεχίσουμε την προσπάθεια και τον αγώνα για να νικήσουμε σε αυτήν την μάχη».
«Όσο ψηλά και αν βρίσκονται αυτοί που την υποκινούν ή έστω την ανέχονται. Το οφείλουμε στον αστυνομικό που παλεύει για τη ζωή του, αλλά και στον Άλκη, στον Μιχάλη, και σε όλα τα θύματα της οπαδικής βίας. Το οφείλουμε στα νέα παιδιά που θέλουν έναν υγιή αθλητισμό, το οφείλουμε στην κοινωνία» ξεκαθάρισε.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Οργή Μητσοτάκη για τα επεισόδια στο Ρέντη: Να πούμε μια προσευχή για τον αστυνομικό
Δήμος Καλλιθέας για τον αγωγό «σιντριβάνι»: «Το ίδιο συμβάν θα επαναληφθεί»
14:56
Αγρότες: Επ’ αόριστον ο αποκλεισμός της Εγνατίας στον κόμβο Κερδυλλίων
14:55
Εξαρθρώθηκε ομάδα που εξαπατούσε τον ΕΟΠΥΥ: Ανάμεσα τους γιατροί και φαρμακοποιός
14:47
ΚΚΕ: Ο κρατικός μηχανισμός επιδεικνύει ζήλο κατά των αγροτών και όχι για να προστατέψει τους πολίτες
14:47