Μητσοτάκης: Στη ΔΙΜΕΑ τη Δευτέρα ο πρωθυπουργός - Ακολουθούν ανακοινώσεις για την οπαδική βία
Την Διυπηρεσιακή Μονάδα Ελέγχου Αγοράς (ΔΙ.Μ.Ε.Α.) πρόκειται να επισκεφτεί τη Δευτέρα (11/12) ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, την ώρα που οι τιμές για το φετινό χριστουγεννιάτικο τραπέζι έχουν αυξηθεί κατακόρυφα.
Αργότερα, στις 12:00, ο πρωθυπουργός θα προεδρεύσει σε σύσκεψη για την προσθήκη νέας ειδικής εφαρμογής Τεχνητής Νοημοσύνης (ΑΙ) στο gov.gr, στο Μέγαρο Μαξίμου.
Υπενθυμίζεται ότι, αύριο αναμένονται και οι σχετικές ανακοινώσεις της κυβέρνησης για την οπαδική βία, με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να διαβεβαιώνει κατά την εβδομαδιαία ανασκόπησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης πως «όσο δύσκολη και αν είναι η καταπολέμησή της εμείς θα συνεχίσουμε την προσπάθεια και τον αγώνα για να νικήσουμε σε αυτήν την μάχη».
«Όσο ψηλά και αν βρίσκονται αυτοί που την υποκινούν ή έστω την ανέχονται. Το οφείλουμε στον αστυνομικό που παλεύει για τη ζωή του, αλλά και στον Άλκη, στον Μιχάλη, και σε όλα τα θύματα της οπαδικής βίας. Το οφείλουμε στα νέα παιδιά που θέλουν έναν υγιή αθλητισμό, το οφείλουμε στην κοινωνία» ξεκαθάρισε.
ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
Οργή Μητσοτάκη για τα επεισόδια στο Ρέντη: Να πούμε μια προσευχή για τον αστυνομικό
Επίδομα θέρμανσης 2026: Πότε αναμένεται η επόμενη δόση - Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε
05:00
Πότε θα καταβληθούν οι συντάξεις Φεβρουαρίου - Αναλυτικά οι ημερομηνίες ανά Ταμείο
04:00
Agro-Verify: Νέα εφαρμογή για τον έλεγχο τιμών από την ΑΑΔΕ - Πώς θα λειτουργεί
03:00
ΑΑΔΕ: Μέχρι πότε η προθεσμία για την εγγραφή στο Μητρώο του ετήσιου αρχείου εισοδημάτων
02:00