ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Μαρινάκης για εισιτήρια διαρκείας: Απαραίτητη θυσία για να λυθεί ένα τεράστιο πρόβλημα

Μαρινάκης για εισιτήρια διαρκείας: Απαραίτητη θυσία για να λυθεί ένα τεράστιο πρόβλημα
ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI

Απαραίτητη θυσία των φιλάθλων προκειμένου να λυθεί το τεράστιο πρόβλημα της οπαδικής βίας, χαρακτήρισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Παύλος Μαρινάκης τις συνέπειες που θα έχει για τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας η διεξαγωγή των αγώνων της Super League χωρίς φιλάθλους για δύο μήνες.

Πρόσθεσε ότι αντιλαμβάνεται τη στεναχώρια, την απογοήτευση ή την οργή τους, καθώς η συντριπτική πλειοψηφία των φιλάθλων δεν έχουν ευθύνη για την κατάσταση.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος τόνισε πως οι παρεμβάσεις της κυβέρνησης είναι συνολικές ενώ βάση θα είναι και η ποινική αντιμετώπιση ενδεχόμενων εγκληματικών οργανώσεων.

«Είναι μια συνολική παρέμβαση που η βάση της είναι η ποινική αντιμετώπιση ενδεχόμενων εγκληματικών οργανώσεων, η συνολική ποινική ααντιμετώπιση όπως θα κρίνει η δικαιοσύνη, μιας σειράς παράνομων πράξεων που ενδεχομένως να σχετίζονται μεταξύ τους και να ερευνηθεί προφανώς ποιοι κρύβονται ενδεχομένως πίσω από αυτές τις πράξεις τις μεμονωμένες, αν έχουν σχέση μεταξύ τους, ποιοι ανέχονται αυτές τις πράξεις και ποιοι υποθαλπτουν τέτοιες συμπεριφορές».

Εξήγησε ακόμα πως έως ότου εξασφαλιστούν οι προϋποθέσεις που θέτει η κυβέρνηση για την αντιμετώπιση της βίας στα γήπεδα, δεν θα είναι ασφαλής η παρουσία και των υπόλοιπων φιλάθλων εκτός των θυρών των οργανωμένων οπαδών.

ΔΗΜΟΦΙΛΗ